2a divisió A

La zona alta, en un puny

Líder provisional. El Llagostera va recuperar provisionalment la primera posició, però es va deixar dos punts en l’afegit i això ho podrien aprofitar els seus rivals en la lluita pel lideratge

Serà una lluita apassionant en què, més enllà dels duels directes, qui menys falli s’acabarà enduent el títol. I en aquesta batalla per la primera posició, ahir el Llagostera va sumar un empat que el deixa líder de manera momentània però que el podria fer caure a la tercera posició i deixar l’Hospitalet com a líder en solitari. Per això els de la franja hauran de superar el Granollers, així com el Prat i el Terrassa, que no pot fallar si no vol tornar-se a quedar despenjat.

Des de la contundent derrota al Nou Sardenya a mitjan mes de novembre, l’Hospitalet ha aconseguit encadenar una bona ratxa de bons resultats culminada amb l’excel·lent victòria dissabte passat al camp del Llagostera que li va permetre assaltar el lideratge. Però la competició no dona respir i haurà de sumar tres punts contra el Granollers si vol mantenir la seva posició de privilegi. “Ja fa moltes setmanes que demostrem que estem fent les coses bé, però no podem abaixar el pistó. Aquest és l’objectiu fins a final de temporada per mantenir aquesta primera plaça”, va dir el tècnic de l’Hospitalet, Xavi Molist, en la prèvia del seu duel contra el Granollers, que fa cinc partits que no perd. Els vallesans, però, no podran comptar ni amb José Solivelles ni amb el seu ajudant Miquel Ezequiel a la banqueta perquè van ser expulsats en l’últim partit.

Per la seva banda, el Prat visita el camp del Martinenc, un partit a priori factible per sumar els tres punts. Els del Guinardó, però han donat bona imatge en els darrers partits a casa i intentaran vendre cara la pell amb l’ajuda del lateral Javi Iglesias, que s’ha incorporat a l’equip aquesta setmana en substitució del lesionat Megía. Els potablava, per la seva part, no podran comptar amb Salva, sancionat, si bé podrien recuperar Héctor, lesionat el darrer mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)