2a divisió FEF

Maxi Villa, Marc Baró i pendents d’un últim retoc

2a divisió B. El Girona fa oficial el fitxatge de Maxi Villa per al Peralada, avui anunciarà el de Marc Baró (Mestalla) i no descarta tancar un reforç més

Avui es tanca el mercat d’hivern de segona B (a les 18 h) i el Girona està aprofitant les últimes hores per reforçar la plantilla del Peralada. Per això ahir va anunciar el fitxatge de Maxi Villa –que ja estava encarrilat des de fa dies–, i ahir mateix va trepitjar Montilivi per fer-se la foto a l’estadi amb la samarreta blanc-i-vermella. L’uruguaià de 21 anys arriba després que el Girona pagui traspàs al Nacional i firmi per al que queda de temporada i tres més, fins al juny del 2022. De moment, en aquests primers sis mesos, Maxi Villa jugarà amb el Peralada, però no es descarta que pugui pujar en determinats partits al primer equip si Eusebio –que el va conèixer ahir– ho considera oportú. Després, segons el rendiment, el club valorarà si continua al filial o puja al primer equip –sense descartar un entremig, amb una cessió a un equip de segona A–, després que la temporada passada deixés molt bones sensacions el dia que va debutar amb el Girona en la copa contra el Llevant.

D’aquesta manera Maxi Villa arrencarà la seva segona etapa al conjunt xampanyer, on el curs passat va oferir un gran rendiment en els 33 partits de lliga que va disputar –un gol–, i reforçarà una banda dreta on ara només hi havia Iago López.

Marc Baró, un més

Maxi Villa és el segon reforç del Peralada en aquest mercat d’hivern, després que fa uns dies també s’anunciés l’arribada del davanter uruguaià Juan Manuel Boselli. No seran els únics, ja que el club anunciarà avui el fitxatge de Marc Baró, futbolista de 19 anys que arribarà procedent del València Mestalla, on va debutar la temporada passada quan era juvenil –dos partits– però que aquest any no ha tingut minuts. Baró arribarà per reforçar la banda esquerra, ja que té un perfil similar al de Maxi Villa, de lateral amb projecció ofensiva que pot jugar perfectament de carriler. Aquesta setmana el mallorquí ja s’ha entrenat a les ordres de Chicho i avui es confirmarà el fitxatge.

Problemes de fitxes

A banda de Maxi Villa i Marc Baró, el club treballa amb la possibilitat de fer un fitxatge més, tot i que no és segur. Un dels condicionants són les fitxes lliures, i és que amb els dos fitxatges tancats tindrà 23 jugadors en plantilla i estarà obligat a donar una sortida –podria ser Álamo–. Per això, si encara en fa un més n’hi hauria d’haver dos. Un recurs que no es pot descartar és que a última hora Valery passi a tenir fitxa del Girona i n’alliberi una al Peralada per poder inscriure un futbolista més.

UNA BAIXA SEGURA

Amb els dos fitxatges tancats, el Peralada té 23 jugadors i ha de donar una baixa

EL RECURS DE VALERY

Si el Girona fa fitxa del primer equip a l’escalenc, s’alliberarà una fitxa del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)