Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“La copa ha estat un regal”

Eusebio Sacristán s’agafava a les possibilitats que quedaven al Girona d’aconseguir un somni, encara que fossin mínimes. Les aspiracions van quedar reduïdes al miracle amb el 0-2 al descans, que no reflectia la llista d’oportunitats d’uns i altres però que al cap i a la fi convidava els blanc-i-vermells a pensar més en l’Eibar que en el Madrid. Sense desactivar-se, el Girona hi va posar orgull i va tancar amb dignitat la seva trajectòria més llarga i brillant en la copa. “Hem seguit la línia del que hem fet a la copa en totes les eliminatòries. Hem repartit minuts, pensant també en els partits de lliga. Ho hem fet a cada partit. I amb aquestes armes, volíem ser capaços de competir i veure fins on ens arribava. I amb l’eliminatòria ja més complicada, algun dels jugadors que hem hagut d’utilitzar avui i que poden jugar diumenge, els hem canviat perquè estiguessin més frescos”, va comentar Eusebio Sacristán, conscient que el Girona havia estat inferior. “Vam competir bé allà, i també hem competit dignament aquí. Hem fet coses bé, tot i que un equip com el Madrid també ens ha ensenyat alguna debilitat que tenim.”

En qualsevol cas, Eusebio Sacristán té clar que la trajectòria de la copa ha de tenir efectes positius per al Girona: “La copa ha estat un regal, una festa de què hem gaudit, amb orgull. Espero que tota l’afició ho hagi viscut així. Hem pogut mostrar l’orgull competitiu que té l’equip. I ens ha servit perquè molts jugadors hagin pogut participar en molts partits, que d’una altra manera hauria estat més difícil. Per la dinàmica de grup, és positiu. Hem de deixar de banda el resultat d’avui i de l’eliminatòria.”

El Girona no havia arribat mai als quarts de final de copa. “Hem fet partits molt bons i hem il·lusionat l’afició. Si ens quedem amb l’últim resultat, sap greu, però en general ens hem de quedar amb aquesta bona trajectòria. Ha estat molt bonic arribar a quarts. I cada cosa positiva que s’aconsegueix en aquest club, s’ha d’aprofitar. Fem una anàlisi molt més global que el simple resultat d’avui o el de l’eliminatòria.”

El Girona necessita reaccionar en la lliga, i Eusebio n’és ben conscient. “Estem enfocats al 100% en la lliga, que ens arribi el resultat positiu que estem buscant. Hem de continuar treballant amb la intensitat amb què ho estem fent”, va explicar l’entrenador del Girona, que va aprofitar que l’eliminatòria ja estava decidida per avançar la posició de Pedro Porro. “Era una cosa que volíem veure i, tal com estava el partit, era una bona possibilitat. Ens ha servit per adonar-nos que hi haurà moments en la temporada que ho podem utilitzar”, va apuntar. El tècnic també va explicar que el canvi de Muniesa era per unes molèsties. “Li haurem de fer proves. Estic content amb la seva participació; llàstima que no l’acabem de tenir al 100%. Tot el que em transmet és molt positiu.”

L’eliminació de la copa va coincidir amb el tancament del mercat, sense cap moviment d’última hora del Girona. “Estic content amb la plantilla que tenim, sobretot si anem recuperant jugadors que tenim lesionats. Ara ens hem de centrar en la lliga i seguir la línia del que estem fent. És clar que no ens està arribant la victòria últimament, però no és perquè la copa ens hagi despistat. Tenim molt clar el que hem de fer”, va dir Eusebio.

EL PARTIT

“Hem fet coses bé, però el Madrid també ens ha ensenyat alguna debilitat”

CONVENÇUT

“La copa ens ha servit per mostrar l’orgull competitiu que té l’equip”

EL VALOR HISTÒRIC

“Cada cosa positiva que fa aquest club s’ha d’aprofitar. Ara, la lliga, la prioritat”

EL MERCAT

“Estic content amb la plantilla que tenim, sobretot si recuperem jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)