2a divisió FEF

El Peralada supera el vent i el Barça B (2-0)

Victòria lluitada. Els xampanyers sumen tres punts importantíssims gràcies als gols de Iago López i Mario, de penal, que desequilibra en el tram final un partit marcat per la tramuntana

El Peralada ha aconseguit una victòria importantíssima contra el Barça B gràcies a una diana de Iago López a les acaballes en un duel intens. El fort vent ha condicionat completament el partit des del primer minut, i és que controlar l’esfèrica era absolutament impossible. Per això, l’espectacle que s’esperava que fos el duel entre dos filials ha quedat en res, amb un joc molt poc vistós dels dos equips.

Els primers minuts han estat de confusió absoluta, i és que als dos equips els hi ha costat molt adaptar-se a les condicions del partit i per això hi ha hagut ocasions de perill a les dues àrees. La més clara l’ha tingut el Peralada amb dos xuts consecutius de Maxi Villa, l’últim molt a prop del travesser. Des de llavors, amb el vent a favor, el Barça B ha arribat amb més facilitat a l’àrea rival però no ho ha sabut aprofitar. De fet, fins als últims minuts de la primera part els blaugrana no han buscat cap xut de lluny ni penjat pilotes a l’àrea que, amb l’ajuda del vent, perfectament podrien haver acabat amb gol.

En la segona part el Peralada ha sortit amb les idees molt més clares, buscant l’esquena de la defensa amb pilotes llargues i aprofitant les segones jugades a prop de l’àrea. En la primera d’elles Pau Miguélez ha estat a punt d’obrir el marcador però el seu xut ha sortit alt per poc. Els xampanyers han insistit amb la seva fórmula però sense tenir ocasions clares fins que, després d’un mal refús en un córner, en el 82’ Iago López ha fet l’1-0 amb un míssil que ha entrat per l’escaire. El mateix Iago López ha arrodonit un gran partit provocant un penal en el 94’ que Mario ha transformat en el 2-0 definitiu.