Girona

José Luís Mendilibar

Entrenador de l’Eibar

“Després del 2-0 el Girona ha baixat molt”

José Luis Mendilibar va aparèixer a la sala de premsa d’Ipurua amb el rostre tranquil i satisfet del treball dels seus jugadors, que havien superat el Girona. L’Eibar, que en l’anterior partit va vèncer pel mateix resultat de 3-0 l’Espanyol, passa un bon moment i només ha perdut un enfrontament en les darreres vuit jornades, un motiu per al positivisme del basc: “El que compta són les victòries més enllà d’encadenar-ne dues a casa per tres gols de diferència. És evident que l’equip està més efectiu i inspirat de cara al gol, un aspecte que fa setmanes ens costava més. Ara l’equip està bé, fem les coses com ens agrada i estem en bona ratxa”, deia Mendilibar, que respecte al matx comentava: “El 2-0 al cap de dotze segons ha estat clau, ni l’he vist en directe perquè acostumo a sortir dels vestidors després del primer minut. Això ens ha donat tranquil·litat i el Girona ha baixat molt després. En la primera part ens han tutejat, però després hem estat molt bé i el tercer gol, una rúbrica al triomf.”

El tècnic de l’Eibar, tot i el bon moment del seu equip, no va voler llançar les campanes al vol: “Els de sota puntuen, estem a prop d’Europa però no pas lluny del descens, que és on hem de continuar mirant”, sentenciava José Luis Mendilibar.

LA MILLORA

“És evident que l’equip està més efectiu i inspirat de cara al gol, abans costava més”

LA CLAU

“En la primera part ens han tutejat, però després hem estat molt bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)