Girona

Un penal més per una llista que no para de créixer

El novè del curs. Ramalho va cometre el vuitè penal del Girona en la lliga –més un en la copa al Santiago Bernabéu–, un càstig molt elevat que sempre ha acabat amb gol del rival

El partit ja semblava decidit des dels deu segons de la segona part i el Girona tenia molt poques opcions de capgirar el resultat amb una remuntada absolutament èpica, però en el 57’ les poques esperances que quedaven se’n van anar en orris amb el penal que va cometre Ramalho sobre Sergi Enrich i que Charles va transformar en el 3-0 definitiu.

La història no és gens nova. I és que, aquesta temporada, el Girona és l’equip de la lliga que més penals ha comès. Amb el d’ahir, el rival ja s’ha trobat vuit vegades al punt dels onze metres, a més de la pena màxima que els gironins van cometre en la copa al Santiago Bernabéu. El ritme és tan alt que, tot i haver-se disputat només 22 jornades, el Girona ja ha comès tres penals més que en tota la temporada passada, quan només li’n van assenyalar cinc en contra. A més, aquest curs està totalment de pega en aquest àmbit, ja que els nou que li han assenyalat –dos en el Girona Madrid (1-4), un en l’Osca-Girona (1-1), un en el Girona-Eibar (2-3) un en l’Athletic-Girona (1-0), un en el Sevilla-Girona (2-0), un en el Betis-Girona (3-2), un en el Madrid-Girona de copa (4-2) i el d’ahir– han acabat amb gol. El cas és tan flagrant que, en sis dels vuit partits de lliga que el Girona ha perdut aquest curs, li han xutat un penal en contra.

RITME MASSA ALT

En tot el curs passat, al Girona només li van assenyalar cinc penes màximes

HABITUAL

El Girona ha perdut vuit partits en la lliga, en sis de què ha comès penal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)