2a divisió FEF

Amb denominació d’origen

2a divisió B. L’Olot s’ha convertit en una de les revelacions de la categoria jugant íntegrament amb futbolistes dels Països Catalans

L’Olot intenta ser un club exemplar i modèlic, però sobretot, arrelat al territori gironí i, evidentment, al català. El conjunt de la Garrotxa lluita per consolidar el seu projecte a segona B, una categoria competitiva en la qual militen gegants del futbol català i estatal amb pressupostos molt allunyats del de l’olotí. La filosofia instaurada des de fa diversos cursos a l’entitat presidida per Joan Agustí està calant i agafant dimensions desconegudes en la vessant esportiva. I és que l’Olot està meravellant a tothom amb un joc exquisit i uns resultats envejables –són setens en la taula, a cinc punts del play-off d’ascens i ja a deu del descens– amb futbolistes de la demarcació de Girona (n’hi ha dotze en la plantilla), osonencs (dos), barcelonins (tres) i balears (dos), sota la direcció tècnica de dos valencians (Raúl Garrido i Kevin Martínez) ben ajudats per diversos tècnics, fisioterapeutes i recuperadors garrotxins.

Deu gironins en l’onze

El punt àlgid pel que fa a la presència de jugadors de la demarcació en els esquemes de Raúl Garrido va arribar en el darrer partit de lliga contra el Conquense. Els olotins van derrotar els manxecs per 2-0 i en l’onze inicial del tècnic valencià hi havia deu futbolistes gironins, tots els de camp, a excepció del porter balear, Xavi Ginard. “Hi ha una manera de funcionar molt clara al club i una idea d’entendre el joc i la competició, fins i tot una manera de viure. Tots estem en consonància i això és molt bonic. Té un grau de dificultat per al tècnic i el director esportiu, que ens hem d’adaptar a això, però el projecte és preciós i d’arrelament a la zona. Som diferents però volem ser així i sense posar-nos sostre”, comenta el tècnic de l’equip garrotxí. L’Olot també ha convocat en els darrers partits futbolistes de l’equip juvenil com Raúl Martínez (Santa Coloma de Farners) i Albert Julià (Anglès).

Porters
Pol Ballesté Barcelona
Xavi Ginard Artà
Defenses
Jose Martínez Barcelona
Carles Mas Banyoles
Roger Barnils Seva
Lluís Aspar Molló
Albert Blázquez Besalú
Alan Baró Darnius
Pep Chavarría Figueres
Jaume Pol Mallorca
Migcampistes
Eloi Amagat Girona
Oriol Pujadas Manlleu
Jordi Masó Fontcoberta
Hèctor Simón Llançà
Iván Guzmán Badalona
Pedro del Campo Figueres
Jordi Xumetra l’Estartit
Alfredo Gutiérrez Olot
Davanters
Marc Mas Sils
Marc Cosme Faura
TOTAL:
12 jugadors gironins, 2 jugadors osonencs, 3 jugadors barcelonins, 2 jugadors balears i 1 jugador valencià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)