Girona

“Volem aprofitar el bon moment”

Francisco Rodríguez Tècnic de l’Osca

El tècnic de l’Osca va valorar les peculiaritats i els punts forts del Girona en la roda de premsa prèvia al matx a Montilivi. “El Girona és un equip molt versàtil en atac i ens exigirà molt. Buscarem la victòria o, almenys, puntuar, perquè volem aprofitar el nostre bon moment”, va comentar Francisco Rodríguez, que hi va afegir: “Ens cal sentir-nos forts. Estem bé i volem continuar la ratxa positiva que hem començat. El partit és una nova oportunitat i no la volem deixar escapar.”

L’Osca va aconseguir en el darrer partit golejar al Valladolid (4-0) i encadena dues jornades sense encaixar cap gol –en el duel anterior van esgarrapar un empat a zero a l’estadi d’Anoeta–: “L’equip és més sòlid i suma punts. Això fa que s’entreni de manera més fluïda i que hi hagi més alegria. Tots els jugadors em demanen més i gairebé els hem d’aturar”, va analitzar el tècnic del club aragonès, que respecte a la clàusula que impedirà jugar el jugador cedit pel City, Yangel Herrera, va dir: “No entenc ni m’agraden gens aquestes clàusules, però ho acceptem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)