2a divisió FEF

Son Malferit no espanta

Amb orgull. El Peralada visita aquest migdia l’Atlètic Balears, el millor local de la lliga, segur de les seves possibilitats per mantenir la bona dinàmica i fer un pas més cap a la permanència

La victòria de diumenge passat a Peralada contra el Barça B (2-0) va permetre als xampanyers recuperar una bona dinàmica que no volen deixar escapar encara que avui visitin un dels camps més complicats de la categoria. I és que els de Chicho es posaran una altra vegada a prova aquest migdia a Son Malferit contra un Atlètic Balears que no vol perdre la segona posició que ocupa actualment. “Tenim un partit complicadíssim en un camp on les dimensions del camp condicionen moltíssim el joc però hem estat tota la setmana preparant-nos per donar guerra i competir de la millor manera possible”, assegura el tècnic Chicho Pèlach.

L’escenari que es trobaran els xampanyers serà ben complicat, i és que l’Atlètic Balears és el millor local de la lliga. A Son Malferit els de Manix Mandiola han estat impecables durant tota la temporada perquè hi han sumat 31 dels 36 punts possibles, amb només una derrota contra el Sabadell a l’inici de curs (1-2) i un empat a zero contra el Castelló fa un mes. “És un equip amb totes les capacitats per guanyar la lliga. És impossible destacar un aspecte del seu joc perquè són molt bons a pilota aturada, amb un gran llançador com Fullana i molts jugadors alts, però també han decidit molts partits al contraatac perquè quan perds la pilota et fan molt mal. A més, tenen la capacitat per sortir jugant i a les bandes tenen molt talent i desequilibri”, destaca Chicho.

Tot i venir d’un resultat positiu i la dificultat del partit el Peralada no vol fer ni un pas enrere, i té entre cella i cella tornar de les Illes amb un resultat positiu. “Estem en la zona baixa i tenim la necessitat de sumar cada setmana. Estem mentalitzats que no serà fàcil i que haurem d’estar concentrats en absolutament tots els aspectes del joc però que volem guanyar o, si no es pot, com a mínim hem de tornar amb un punt sigui com sigui perquè necessitem continuïtat”, valora el tècnic gironí, conscient que la permanència també passa per obtenir bons resultats a domicili, on el Peralada va perdre els dos últims partits als camps de l’Olot (2-1) i el Conquense (1-0).

Per al partit d’avui Chicho disposarà dels mateixos divuit futbolistes que la setmana passada contra el Barça B, i és que Suárez, Paik, Pachón i Valery continuen en dinàmica del primer equip, mentre que a Soni li falten un parell de setmanes per recuperar-se de la lesió i Boselli continua convocat amb la sub-20 de l’Uruguai.

No serà fàcil i haurem d’estar molt concentrats però si no guanyem hem de sumar com sigui
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
És un equip amb totes les capacitats per guanyar la lliga; és impossible destacar un aspecte del seu joc perquè són bons en tot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)