Nàstic

Javi Márquez es fa una fractura a l’estèrnum en un accident de trànsit

2a divisió A. El futbolista del Nàstic podria estar més d’un mes de baixa

El jugador del Nàstic Javi Márquez va patir ahir dilluns al vespre un accident de trànsit, segons l’informe mèdic fet públic aquesta tarda pel club grana. A causa de l’impacte del xoc, que va tenir amb el seu vehicle a la zona del centre comercial de les Gavarres, se li ha diagnosticat una fractura a l’estèrnum i, tal i com s’explica en el comunicat, el seu retorn als entrenaments dependrà de la consolidació de la fractura i de com tolera el dolor. Difícilment, però, el període de baixa serà inferior a un mes.

El mateix informe mèdic explica que Sebas Coris, que fa temps que arrossega una lumbàlgia, serà operat el mes que ve per solucionar-ho, de manera que el seu retorn a l’equip va per a llarg. A més, Ramiro Guerra i Iván López estan en la recta final de les seves lesions de llarga durada, mentre que Uche ja s’entrena amb el grup i podria estar a punt per jugar dissabte al camp de l’Osasuna, partit per al qual el Nàstic té la baixa d’un altre davanter, Luis Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)