3a divisió FEF

L’amenaça continua latent

3a divisió. Els treballadors del Reus anuncien que el club no té líquid suficient per pagar els arbitratges ni els desplaçaments del filial

La situació està a punt d’explotar al Reus que continua en una degradació imparable. Els treballadors del Reus van facilitar ahir un comunicat en què denunciaven la gestió de Clifton Onolfo i anunciaven que el club no té diners per a que el segon equip acabi la temporada. “Més alarmant és la situació del CF Reus B Cambrils ja que, a dia d’avui, és una incògnita si podrà acabar la temporada”, explicaven: “L’actual tresoreria del club no té capacitat per assumir els pagaments dels arbitratges i desplaçaments fins a final de curs”.

El comunicat consta de nou punts en els quals explica que els treballadors porten 174 dies sense cobrar: entre sis i set nòmines en alguns casos. D’altra banda, el compromís per acabar la temporada en el futbol base hi és per part de tota l’estructura. A més, els treballadors, segons expliquen en el comunicat, han demandat al club perquè se’ls reconegui el deute ja que en la reunió entre l’advocat que els representa i el propietari, Clifton Onolfo, no va haver-hi acord possible.

Pel que fa als noms propis, tant la direcció esportiva com el cos tècnic han demanat la rescissió del seu contracte.

La resposta d’Onolfo

Sorprenentment, el propietari Clifton Onolfo va aparèixer en la sala de premsa després que els treballadors exposessin la seva versió. En la compareixença, va explicar que Joan Oliver demana 1,2 milions d’euros al club en concepte de préstecs personals ja que ell, i gent de la seva confiança, van posar de la seva butxaca per pagar els jugadors en la primera data límit.

Pel que fa al futur del club, Onolfo l’ha deixat en l’aire. Sí que creu que el filial i el futbol base continuaran fins a final de curs però pensa en retallar l’estructura de l’organigrama intern. Onoflo ha admès que pensa pagar als jugadors del filial i a només una part dels treballadors que considera que són necessaris ja que creu que el club té una estructura massa voluminosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)