Nàstic

El Nàstic cau contra l’Osasuna (1-0)

2a divisió A. L’equip tarragoní ha tingut ocasions al camp del líder, però no ha evitat una altra derrota

Una imatge ambiciosa i diverses ocasions de gol no han evitat aquesta tarda la derrota del Nàstic en la visita al camp del líder, l’Osasuna, que n’ha fet prou amb un gol de Roberto Torres per endur-se la victòria. Així, l’equip tarragoní continua cuer, lluny de la zona de permanència.

El Nàstic ha sortit sense complexes, amb un 4-4-2 amb Kanté i Sadik en punta, i ha disposat d’alguna bona ocasió en la primera meitat, sobretot una rematada de Kanté en els primers minuts i un cop de cap de Sadik, a centrada de Josema, que ha sortit fregant l’escaire. Tot i això, l’Osasuna ha tingut més domini i també ha protagonitzat accions d’atac abans del descans, amb Bernabé força exigit. En el minut 39, Roberto Torres ha marcat en aprofitar una centrada des de la dreta d’Iñigo Pérez. Bernabé ha rebutjat la seva rematada, però dins la porteria segons l’àrbitre.

L’Osasuna ha començat més connectat la segona meitat, amb ocasions de Rubén García i Brandon, que han topat amb un encertat Bernabé. Mica en mica, el Nàstic ha tornat a avançar les línies i Barrada, amb un cop de cap desviat, i Kanté, amb un xut ras aturat per Rubén, han buscat l’empat. El Nàstic ha jugat els últims minuts amb un futbolista menys per la lesió de Fali amb tots els canvis fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)