2a divisió FEF

Soni tornarà demà, però Rober Sierra serà baixa

2a divisió B. El davanter camerunès podrà jugar demà el seu primer partit de l’any amb el Peralada, però la lesió de Rober Sierra i el desgast dels internacionals trastoquen els plans de Chicho

Pendent del que decideixi la federació espanyola sobre els efectes de la retirada de l’Ontinyent, que poden millorar o empitjorar la situació de l’equip, el Peralada rebrà demà (a les 12 h) la visita de l’Atlètic Llevant. Ho farà amb una gran novetat en la convocatòria, i és que el davanter Kevin Soni ha pogut fer els últims entrenaments amb el grup amb normalitat i entrarà a la llista. El camerunès encara no ha pogut jugar cap partit en tot el 2019, i és que en l’últim enfrontament abans de les vacances va ser expulsat i sancionat amb dos partits. Un cop complerts, es va fer una lesió muscular entrenant-se amb el Girona i el que havia de ser un mes de baixa han acabat sent més de dos per una recaiguda que va tenir.

Amb baixes

Per desgràcia no tot són alegries, i és que el partit contra el Cornellà va deixar la lesió de Rober Sierra, una peça clau per a Chicho, i és que el valencià és el jugador més utilitzat de la plantilla. El migcampista –que també ha jugat sovint de central– ha jugat tots els partits de lliga fins ara (30) i només en un –l’últim a casa contra el Terol (0-0)– no ha estat titular; ha acumulat en total 2.531 minuts.

A banda de Rober Sierra no hi seran ni Suárez, convocat avui amb el Girona per la lesió de Bounou, ni Iago López, que continua lesionat. Sí que hi seran, tot i no estar en plenes condicions després d’estar amb les seves seleccions, Paik i Giorgi, que s’han reincorporat al grup durant la setmana amb molèsties.

CAU UN FIX

Rober Sierra és el jugador més utilitzat per Chicho amb 2.531 minuts jugats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)