Girona

Amb Del Cerro, cap triomf en tres partits a 1a

Girona-Celta. El madrileny, que ha arbitrat onze vegades als gironins en tres categories diferents, dirigirà el duel de dissabte a Balaídos

Carlos del Cerro Grande ha estat designat per al partit que el Girona jugarà dissabte a Balaídos. Amb l’internacional madrileny, l’equip de Montilivi no ha guanyat cap dels tres partits que li ha dirigit a primera divisió (un empat i dues derrotes), tot i que el Girona té un balanç equilibrat (tres victòries, cinc empats i tres derrotes) en els onze duels que el col·legiat a xiulat els blanc-i-vermells, amb qui ha coincidit en tres categories diferents: segona B, segona A i primera divisió.

L’última actuació del Del Cerro a Montilivi no va deixar massa bon regust. Si bé va rectificar en l’acció del penal que va significar el 2-2 d’Stuani contra el València, l’àrbitre no va veure –ni el VAR el va avisar– la falta prèvia sobre Roberts en l’acció en què els valencians, amb un home menys per l’expulsió de Roncaglia, van marcar el definitiu 2-3.

Més equilibri

Amb només tres derrotes en onze partits, Del Cerro Grande trenca unes últimes designacions en què el Girona tenia un balanç terriblement desfavorable i que encara es va agreujar. Amb Sánchez Martínez (Girona-Athletic) el Girona ha perdut 7 partits de 9; amb Iglesias Villanueva (Atlético-Girona), 6 de 8, i cap victòria; i amb Prieto Iglesias (Girona-Espanyol), són ja 10 derrotes en quinze partits.

2003/04 2a divisió B
Novelda-Girona 2-1 (lliga)
2008/09 2a divisió A
Albacete-Girona 1-1 (lliga) Girona-Celta 2-2 (lliga)
2009/10 2a divisió A
Osca-Girona 2-2 (lliga) Girona-Còrdova 2-1 (lliga)
2010/11 2a divisió A
Girona-Ponferradina 3-0 (lliga) Osca-Girona 0-1 (lliga) Girona-Las Palmas 1-1 (lliga)
2017/18 1a divisió
Girona-Vila-real 1-2 (lliga) Betis-Girona 2-2 (lliga)
2018/19 1a divisió
Girona-València 2-3 (lliga) Celta-Girona ? (lliga)
BALANÇ TOTAL
3 victòries, 5 empats i 3 derrotes 18 gols a favor, 16 en contra 38 targetes grogues 3,4 per partit 2 targetes vermelles: Peragón (44’) en l’Osca-Girona (2-2); i Moha (55’) en el Girona-Las Palmas (1-1).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)