Girona

Seydou Doumbia, un convidat del tot inesperat

Reintegrat. El davanter de Costa d’Ivori participa en l’entrenament del Girona amb la resta dels seus companys el dia que tornaven Stuani i Bounou

La plantilla del Girona va tornar ahir als entrenaments després de gaudir de dos dies de descans per afrontar la segona fase de la preparació. Els futbolistes dirigits per Juan Carlos Unzué van realitzar una doble sessió al matí i a la tarda en la qual van integrar-se amb la resta de companys els internacionals Yassine Bounou i Cristhian Stuani, a més d’un convidat del tot inesperat, Seydou Doumbia.

El davanter de Costa d’Ivori va ser la sorpresa del dia, i és que, després de perdre’s l’estada a Manchester, amb consens del club i el cos tècnic ja que la seva marxa semblava imminent –fa diversos dies que s’entrena en solitari a les instal·lacions de La Vinya al PGA de Caldes de Malavella–, l’entrada de nou al grup és un símptoma que la sortida del club no està sent fluida.

“La nostra intenció era arreglar-ho tot abans que comencés la pretemporada. Ens va dir que no volia jugar a segona i nosaltres li vam transmetre el mateix. El fet de no haver arribat a un acord, de moment, fa que ens hàgim replantejat l’escenari. No volem cap mal a un futbolista que ens pertany i mentre no es resolgui res s’entrenarà amb els seus companys. Esperem, però, tancar-ho tot com més aviat millor”, comentava el director esportiu del Girona, Quique Cárcel.

Les possibles opcions

Arribats a la conclusió que ni el jugador vol jugar a plata ni el club vol que continuï a la seva disciplina, les sortides són diverses. O bé un club interessat paga traspàs –poc probable–, o el Girona el rescindeix a còpia de pagar a l’ivorià una quantitat econòmica o d’un acord amistós amb la carta de llibertat: “Sabem d’interessos d’altres clubs. Les dues parts intentem buscar el millor i esperem que en els propers dies acabi tot. Volem obtenir un petit traspàs o, si més no, no haver de pagar”, concloïa Cárcel.

LES REACCIONS

La nostra intenció era arreglar-ho tot abans que comencés la pretemporada. Doumbia ens va dir que no volia jugar a segona divisió
Esperem tancar-ho aviat. Volem obtenir un petit traspàs o, si més no, no haver de pagar res
Quique Cárcel
Director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)