Girona

Planas, l’únic que no trepitja la gespa

El Girona va tenir fins a nou futbolistes a la llotja en el torneig Costa Brava, però la majoria ja van trepitjar ahir la gespa del camp de l’Escala. De fet, l’únic que no va participar en la sessió (Valery a banda) va ser el defensa Carles Planas, que ja és un clàssic de l’infermeria per culpa de les lesions musculars.

Tota la resta de futbolistes van participar-hi, malgrat que Pablo Maffeo (intervingut del trencament del sòl de l’òrbita de l’ull esquerre), Sebas Coris (continua la recuperació després de la intervenció a l’espatlla de fa uns mesos) i Johan Mojica van treballar molta estona a banda del grup.

Els que sí que hi van participar amb tota normalitat –va ser, també, un entrenament de poca exigència física– van ser Bounou i Stuani (es van reintegrar a la plantilla la setmana passada després d’allargar les vacances pels compromisos internacionals), Doumbia (no va ser a Manchester, però torna a estar en dinàmica de grup) i Juanpe i Diamanka (han superat ja les lesions musculars i estan gairebé al 100%).

A MIG GAS

Dels que surten de lesió, Maffeo, Coris i Mojica es van exercitar al marge del grup

AL 100%

Stuani i Bounou, ja reintegrats, Juanpe, Doumbia i Diamanka van fer tota la sessió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)