Girona

L’Escala, blanc-i-vermella

El Girona fa un entrenament de portes obertes al municipal de l’Escala davant de més de mig miler d’aficionats

Tot i el descens de categoria, el conjunt gironí continua aixecant passions

Com si res no hagués passat, o gairebé, el Girona va fer ahir un entrenament de portes obertes a l’Escala envoltat d’aficionats que van omplir les graderies del municipal. La plantilla dirigida per Juan Carlos Unzué va fer una breu sessió d’activació i introducció en la penúltima setmana de preparació del nou curs després de gaudir del diumenge de descans. L’inici de l’entrenament va estar protagonitzat per la carrera contínua i els estiraments. Posteriorment, els futbolistes van fer diversos exercicis amb la pilota, rondos, un circuit de precisió i activitats en què la possessió o la combinació en inferioritat numèrica van posar a prova els jugadors.

El final de festa

Conscients que potser l’entrenament no havia donat per a molt, els futbolistes del Girona van atendre una per una les demandes dels joves aficionats que van rodejar les tanques de mig camp escalenc. Firmes en fotografies, pòsters o les habituals selfies van passar a ser els principals reclams sobretot per a Stuani, Granell, Porro, Muniesa o Aday, els homes més demanats. Unzué també es va afegir a la festa amb els aficionats en moments de complicitat que van deixar instantànies habituals en els pocs entrenaments que el club decideix que siguin oberts al públic.

El Girona va comprovar en primera persona que, tot i el descens de categoria, l’eufòria i l’estima que va aconseguir aglutinar en les victòries es mantenen vives entre els abonats, molts d’ells ja renovats, i l’afició de tota la demarcació a través del Costa Brava Tour.

EL PROTAGONISTA

Que puguin venir nenes, nens i pares a l’entrenament està molt bé i ens exigeix més als futbolistes
Marc Muniesa
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)