Girona

La línia menys estable

Es quedi o no Cristhian Stuani, no es pot dir ni molt menys que la davantera del Girona estigui enllestida. Quique Cárcel encara haurà de barallar-se molt per definir una línia que serà clau en les aspiracions d’ascens de l’equip. Si l’uruguaià accepta quedar-se a Montilivi, el director esportiu podrà respirar molt més tranquil perquè amb Stuani i Marc Gual –el badaloní sí que té el lloc asseguradíssim i està cridat a ser un jugador important–, Unzué en tindrà prou amb un tercer element.

Hi ha, però, casos pendents i que poden fer un gir en qualsevol moment. O no. Perquè la pitjor notícia respecte al futur de Doumbia és que no hi hagi cap gir i que l’ivorià (amb dos anys més de contracte i un sou estratosfèric) es quedi. El punta ha perdut molt de mercat i ben poca gent ha preguntat per ell. El Girona ha desistit de fer negoci i ja es conformaria amb una rescissió sense prendre gaire mal. L’entesa econòmica, però, no és fàcil.

El club també obriria la porta a Choco Lozano –en va pagar fa un any i mig cap a 2 milions al Barça– després de dos cursos més que discrets de l’hondureny, que entre lliga i copa ha marcat menys gols en un any i mig (2) que Doumbia (3).

El Girona també confia en l’explosió de Soni, que possiblement mantingui el rol dels últims cursos, i també dorsal del filial, llevat que aparegui una oferta d’última hora d’algun club seduït pel potencial (de moment no ha aflorat) del camerunès.

MARC GUAL

Es quedi o marxi Stuani, el badaloní té un lloc més que assegurat

SEYDOU DOUMBIA

Ni es vol quedar ni el club el vol, però ara té poc mercat i l’acord econòmic tampoc no és fàcil

CHOCO LOZANO

El Girona també li obriria la porta si arribés alguna oferta després de dos anys dolents

KEVIN SONI

Amb 21 anys i set partits a 1a en dos cursos (2+5), té números per mantenir el rol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)