Girona

DELFÍ GELI

PRESIDENT DEL GIRONA

“A Montilivi hi haurà lloc per a tothom”

“La decisió de treure dues grades retràctils la vam pensar molt i no hi haurà problemes de capacitat”

“Sabíem que la gent continuaria enganxada, però potser no a aquests nivells. Ha estat espectacular”

S’esperaven una resposta d’aquesta magnitud dels abonats després del descens?
Després de perdre una categoria sempre estàs a l’expectativa. Sabíem que molta gent continuaria enganxada, però segurament no a aquests nivells. La resposta ha estat espectacular i estem contents i satisfets de la confiança de l’abonat cap al Girona i de la seva implicació. Això ens dona molta força.
Es pot dir ja que la gent de Girona és més del Girona que del Barça o del Madrid?
De la mainada, segur. Ells han viscut l’etapa a la LFP i han crescut amb el Girona a segona A o a primera. I per a molta gent, el Girona ja és el primer equip pel qual s’interessa. I aquesta xifra de 9.300 socis que encara té aquest petit marge de creixement, així ho constata.
En queden 200 per al simbòlic número de 9.501. Creu que seran fàcils d’aconseguir?
Ara hem tret tota la gent de la llista d’espera, que no era poca. I confiem que a partir de dilluns hi haurà una última empenta de gent que se sumarà a la família... Arribar a aquesta xifra és un repte.
Van fer pagar l’abonat al torneig Costa Brava, on no hi va haver una bona entrada. També avui contra l’Osca. S’ho podien haver estalviat?
No sé si el motiu va ser haver de pagar o que potser no era el millor dia. Creiem que el preu dels abonaments, que donen dret a tots els partits de segona A, estan molt ben ajustats, i també vam creure que era una bona mesura per ajudar el club en partits que no són de lliga
Van decidir cruspir-se més de 3.000 localitats traient les ampliacions dels gols nord i sud. Se n’hauran de penedir?
La decisió de treure dues de les tres grades retràctils la vam reflexionar i pensar molt. No es van treure perquè sí. Queden més seients que la mitjana d’espectadors de l’any passat a primera divisió.
Tancaran l’aixeta en els 9.501 abonats, però només hi ha 11.200 seients. Hi pot haver problemes de capacitat?
A Montilivi hi haurà lloc per a tothom. No serà fàcil omplir cada diumenge, però hi volem estar a prop. Si arribem als 9.500 abonats, encara quedaran prop de 2.000 localitats disponibles...
A l’altre extrem, també es possible que hi hagi 9.501 abonats i 2.000 o 3.000 espectadors en un Girona-Fuenlabrada, per exemple...
D’entrada, l’abonat ha respost. Ara confiem que l’equip faci el mateix, doni satisfaccions a l’afició i l’enganxi i la mantingui desperta cada diumenge. Hi ha l’opció d’alliberar el seient, de cedir el carnet a una altra persona... La temporada passada ens vam endur sorpreses agradables de 7.000 i 8.000 espectadors en partits que semblaven poc atractius.
L’empenta de l’afició no va ser suficient perquè l’equip mostrés una bona cara a Montilivi el curs passat (només tres victòries). La fiabilitat del Girona com a local és un dels grans dèficits a corregir?
La gent va respondre sempre i l’equip es va encallar a casa. Però ara és una altra temporada i una nova categoria. Comencem de zero i esperem ser forts a casa. Al camp i també a la graderia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)