Girona

El Girona fa el pitjor partit de la pretemporada (0-2)

Derrota final. Els d’Unzué fan un partit molt fluix en atac i en defensa i es veu superat clarament per un Osca amb les idees molt més clares

El Girona, en l’últim amistós abans de començar la lliga, ha fet un dels pitjors partits de la pretemporada a Montilivi i ha acabat perdent amb claredat contra l’Osca (0-2), en un duel on l’única notícia positiva ha sigut veure de nou a Stuani amb la samarreta del Girona.

De fet, els gironins han estat tant lluny del nivell d’altres dies que només han xutat una vegada a porteria i ho han fet només de començar el partit, en un xut de Borja massa centrat. Des de llavors el domini de l’Osca ha estat absolut, i és que totes les accions de perill han estat a l’àrea de Juan Carlos. Tant que el gol del conjunt aragonès no ha tardat a arribar després d’una jugada on la passivitat defensiva ha estat absoluta i Raba ha pogut aprofitar el rebot després d’una jugada de Miguelón.

En la segona part el guió no ha canviat gens. El Girona ha continuat molt fluix en defensa i sense idees en atac. L’Osca no ha hagut de suar gaire per fer el 0-2, en una acció col·lectiva que ha culminat Raba, ni tampoc per mantenir l’avantatge fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)