El Peralada s’estrena

3a divisió. El conjunt xampanyer rescata un empat contra el Castelldefels i puntua per primera vegada aquest campionat

PERALADA 1 CASTELLDEFELS 1

PERALADA:Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Ivan (Pimentel, 46’), Èric Vilanova (Jorge Torres, 89’), Ferrón, Ritxi, Arnau Ortíz (Guillem, 74’) i Medina.CASTELLDEFELS:Toni, Juanito, Sergi Pérez, Alan, Nacho, Miravent, Pedro Bilbao, Jaume Aparicio (Coch, 64’), Padilla (Aumatell, 69’), Peke (Ferreira, 82’) i Sergi Gesti.GOLS:0-1 (24’) Peke. 1-1 (50’) Pimentel.ÀRBITRE:Gonzales Moreno. Codina Casanovas, assistent, va acabar l’última mitja hora com a àrbitre principal per la lesió de González Moreno, que va posar-se de linier.T.G.:als locals Guillem, Medina i Cunill; i als visitants Toni, Alan i Nacho.T.V.:cap.

El Peralada va estrenar ahir el caseller. Després de tres jornades de derrotes, l’equip orientat per Albert Carbó va sumar amb un empat (1-1) contra el Castelldefels, en un duel que va començar per sota, que va igualar i que després va tenir possibilitats d’emportar-se, però també de perdre’l, ja que va estar obert fins al final.

Els visitants es van avançar en el primer temps, aprofitant una errada defensiva dels xampanyers que va propiciar un contraatac culminat per Peke. La resposta va arribar després del descans, mitjançant Eric Pimentel, que quan feia cinc minuts que era a la gespa va establir l’empat finalitzant una bona passada en profunditat. Posteriorment, els dos equips van tenir ocasions per desfer un empat que va ser definitiu.