Girona

“Hem de guanyar ja que només amb els partits a casa no en farem prou”

Girona. El tècnic, poques hores després de vèncer el seu equip al Deportivo, ha atès als mitjans per analitzar el proper partit al camp del Racing (diumenge a les 20.30 h)

Menys de 24 hores després de vèncer al Deportivo a l’estadi de Montilivi (3-1), el tècnic del Girona, Juan Carlos Unzué, s’ha tornat a asseure a la cadira de la sala de premsa de Montilivi per valorar el proper partit que el seu equip disputarà al camp del Racing (diumenge, a les 20.30 h).

Obligats a guanyar

Després de la victòria a Montilivi, el tècnic ho té clar: “A Santander hem de donar la nostra millor versió, i és que, després de guanyar a casa és imprescindible guanyar també a fora. Diumenge és el millor moment per fer-ho ja que sabem que només amb els partits de casa no aconseguirem l’objectiu”, ha dit Unzué, que respecte el contrincant ha comentat. “El Racing està fent un inici de campionat molt interessant però segur que nosaltres tindrem oportunitats de guanyar. Hi haurà moments que ens ho posaran complicat i aquí és on ha d’aparèixer la capacitat de l’equip per patir”.

El cansament

El Girona haurà d’afrontar al Sardinero el segon partit en tres dies, un aspecte que preocupa relativament a l’entrenador del conjunt gironí: “La victòria contra el Dépor ens ha donat una pujada d’autoestima molt positiva. El cansament segur que arribarà però llavors ha d’aparèixer la força del col·lectiu”, ha analitzat Unzué, que afegia: “El fet d’haver jugat un partit dijous ens pot deixar en desavantatge però no hem de buscar excuses. De fet, el partit al Sardinero requerirà d’un esforç gran però no hi haurà massa rotacions, com va passar el dia de l’Almeria”, ha sentenciat Unzué, que no ha donat pistes sobre el possible retorna a la convocatòria de Jairo i Maffeo, gairebé recuperats de les seves lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)