Girona

El Girona anuncia l’adeu de Juan Carlos Unzué

Acomiadat. La irregularitat de l’equip pel que fa als resultats –onzè en la taula amb setze punts– i els dubtes generats en el joc han estat els detonants de la marxa precipitada del tècnic

El Girona acaba de fer oficial l’acomiadament de Juan Carlos Unzué com a tècnic de l’equip. La irregularitat en els resultats –l’equip és onzè en la taula amb setze punts– i els dubtes que ha generat el joc han estat els principals detonants que han mogut a la direcció esportiva capitanejada per Quique Cárcel a prendre la dolorosa decisió. L’etapa del tècnic navarrès a l’entitat gironina acaba després de dotze jornades amb un balanç de cinc victòries –quatre d’elles a Montilivi–, un empat i sis derrotes –els que més ensopegades acumulen juntament amb el Tenerife i el Deportivo.

En un comunicat breu, el club agraeix la feina d’Unzué i li desitja sort en el futur, al mateix temps que informa que Juan Carlos Moreno assumirà les regnes de l’equip el proper matx del Girona a Montilivi contra l’Alcorcón. L’exjugador professional estarà acompanyat de Chicho Pèlach, Iñaki Codinach i Omar Harrak.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)