2a divisió FEF

Guanyar i burxar la ferida

Oportunitat. El Llagostera visita un Hèrcules en crisi conscient que és el millor dia per trencar la mala ratxa i allunyar-se més de la zona de descens

El Llagostera visita a les cinc de la tarda un d’aquells camps pels quals val la pena jugar a 2a divisió B: el Rico Pérez. I el fet és que la situació és molt diferent de la que es podia preveure mirant el calendari abans de començar la temporada, ja que qui arriba el partit en una situació més còmoda és el Llagostera, mentre que l’Hèrcules es troba immers en una crisi institucional i esportiva difícil d’entendre, perquè veure un dels millors equips de la categoria en descens mai deixa de sorprendre.

De fet, contra el Llagostera els alacantins estrenaran el cinquè entrenador de la temporada, Antonio Moreno. “El fet de trobar-te un rival amb un entrenador nou és una dificultat afegida perquè pots analitzar els jugadors i les seves virtuts individuals, però és impossible endevinar ni quin sistema utilitzaran ni quin plantejament faran”, destaca el tècnic Oriol Alsina, que no es fia gens de la situació de l’Hèrcules: “És un equip preparat per pujar de categoria però que està veient que les coses no li surten. Entenc que quan un equip està en una mala dinàmica sempre està més a prop de trencar-la i hauria preferit un rival en una situació més plàcida perquè no té tanta necessitat i és més fàcil de sorprendre.”

Tot i les reserves per la possibilitat de viure en primera persona l’inici de la reacció de l’Hèrcules, el Llagostera és plenament conscient que una victòria seria molt més que trencar la ratxa de set jornades sense guanyar perquè suposaria distanciar-se encara més de la zona de descens, marcada precisament per l’equip alacantí. “Si guanyem els trauríem dotze punts i és una barbaritat mentre que si perdem encara mantindrem un coixí considerable. A nosaltres ara mateix qualsevol partit ens pot suposar un canvi cap a una dinàmica positiva i ho hem de mirar de fer. De tota manera, no és ni el rival ni l’escenari propici per a nosaltres perquè mai vols trobar-te un Hèrcules necessitat i el camp, gran i de gespa natural, és el contrari d’allò a què estem acostumats i ens beneficia”, va analitzar Alsina.

5 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 9

13 Partits perduts 8

27 Gols a favor 24

35 Gols en contra 28

LA PRÈVIA

Sempre prefereixo trobar el rival en una situació més tranquil·la perquè així és més fàcil de sorprendre; no és un partit propici
Que estrenin entrenador no ens beneficia perquè no podem saber quin rival ens trobarem
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)