Territorial

La final, a Terrassa

Copa Catalunya. El Llagostera-l’Hospitalet es jugarà finalment a l’Olímpic perquè la il·luminació del municipal de Vic no era suficient

El Llagostera va rebre ahir a la tarda la confirmació oficial del canvi de seu de la final de la copa Catalunya que disputarà contra l’Hospitalet. Inicialment el partit pel títol s’havia de disputar a l’estadi municipal de Vic –tot i que la possibilitat de jugar al municipal de Palamós-Costa Brava també va estar unes setmanes sobre la taula–, però la il·luminació del camp no és suficient per poder retransmetre el partit per televisió –Esport 3 el farà en directe– i això ha obligat la federació a treballar per buscar una alternativa, que ja s’ha trobat, i finalment el partit es disputarà a l’estadi Olímpic de Terrassa el dimecres 1 d’abril a les 20.30 h.

Serà la primera final de la copa Catalunya que jugarà el Llagostera, després d’eliminar en les semifinals el Prat, mentre que l’Hospitalet va superar el Badalona als penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)