2a divisió FEF

L’Olot tanca la temporada amb un vídeo emotiu

2a divisió B. El club de la Garrotxa posa el punt i final a un curs excepcional amb un recull de les veus d’Eloi Amagat, Hèctor Simón, Alan Baró, Albert Blázquez, José Antonio Soler, Raúl Garrido i Sergi Raset

L’Olot ha publicat a les seves xarxes socials un emotiu vídeo de comiat de la temporada 2019/20. Un curs que ha il·lusionat a tots els seus aficionat gràcies al bon afer de tots els components de la plantilla del primer equip. Amb el lema “Un pas endavant” per bandera, l’entitat de la Garrotxa s’ha convençut que pot competir entre els millors amb una idea i filosofia de joc tot i tenir un pressupost inferior.

Fa poc més d’una setmana que la FEF va refermar la postura de donar per acabat el futbol no professional decidint, pel que fa a la segona B, no fer baixar a cap equip i organitzant un play-off exprés entre els quatre millors equips classificats de cada un dels quatre grups per decidir els ascensos. Aquesta decisió va deixar a l’Olot fora de qualsevol lluita per pujar davant la negativa de fer un play-off amb vuit equips –els olotins eren setens a només cinc punts del segon, el tercer i el quart classificat.

Amb el curs acabat precipitadament, els futbolistes i cos tècnic de la plantilla han iniciat un període llarg d’inactivitat davant les incògnites sobre quan començarà la temporada 2020/21. De moment, el club posa punt i final doncs a una campanya excepcional, amb bons números, bon joc i un sentiment de ràbia, ja que a conseqüència de la pandèmia i l’aturada de la lliga no s’ha pogut veure el límit d’un equip en una dinàmica brillant –encadenava nou jornades sense perdre i era l’equip menys golejat de tot el grup.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)