2a divisió FEF

Carles Santaló no continuarà al Llagostera

2a divisió B. El club ha anunciat la baixa del mediàtic porter, que tanca l’etapa al club gironí després d’una temporada en què només ha tingut participació en la copa Catalunya

El Llagostera continua planificant la temporada que ve encara que de moment està plena d’interrogants. El que sí que és segur és que qui no continuarà a la disciplina del conjunt gironí és el porter Carles Santaló, i és que avui mateix el club ha anunciat que deixa el club un cop s’ha complert l’any de contracte que havien firmat.

D’aquesta manera Santaló, més conegut com a Kolderiu per la seva faceta de Youtuber, es converteix en la segona baixa del Llagostera després de l’adeu de Yeray, que tampoc va renovar. El barceloní deixa el club després d’un any que li ha servit per viure l’experiència de competir a 2a divisió B –abans havia jugat a l’Horta i al Granollers, a 3a– tot i que no ha complert amb l’objectiu d’arribar a debutar, i és que Marcos ha jugat absolutament tots els partits de lliga i fins i tot va defensar la porteria en el partit de copa. Santaló, doncs, només ha pogut participar en la copa Catalunya on, això sí, ha tingut un paper important per ajudar a l’equip a classificar-se per la final per primera vegada a la història, tot i que no l’ha pogut jugar per culpa de la cancel·lació del curs –encara està pendent de veure’s si es juga la temporada que ve.

Amb la seva baixa caldrà veure com respon el Llagostera, que encara està negociant la renovació del porter titular Marcos Pérez però té assegurada la continuïtat d’Albert Torra, que era el tercer porter i que podria passar a tenir més protagonisme si no es fitxa un altre segon porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)