Girona

A Las Palmas, sense Granell, Rivera ni Zeballos

Girona. Pep Lluís Martí tindrà problemes al mig del camp. Valery entra a una llista completada pels joves Ibrahima i Pau Vícto

La primera convocatòria de 23 futbolistes del Girona té cinc absències. A les baixes de Samu Saiz i Brian Oliván, sancionats, s’hi afegeixen els lesionats Àlex Granell, Christian Rivera i Joaquín Zeballos. Els problemes físics de Granell i Rivera dificulten la composició del mig del camp, perquè el capità era fix en el pivot i Rivera, fitxat a l’hivern però amb molt poca participació, un dels possibles relleus. També cau l’últim fitxatge, l’uruguaià Joaquín Zeballos, en canvi, entra a la seva primera convocatòria de la temporada Valery Fernández, un cop superada la greu lesió al genoll que es va fer en la pretemporada. Per completar els 23 futbolistes, Pep Lluís Martí s’endú els joves Ibrahima i Pau Víctor, a més del tercer porter, José Aurelio Suárez. L’equip viatja avui cap a Las Palmas per jugar demà (19.30h) el seu primer partit del retorn a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)