2a divisió FEF

Batalla, per competir amb Ballesté

2a divisió B. El porter sub-23 nascut a Balaguer firma per l’Olot procedent de l’Almeria B per ocupar el lloc de Marc Vito

L’Olot ha anunciat l’arribada del porter Albert Batalla, el segon fitxatge per la temporada 2020/21 després de la del davanter Juan Delgado (Barakaldo). El futbolista ha jugat les últimes sis campanyes a les files de l’Almeria, dos anys en l’equip juvenil i en els darrers quatre en l’equip filial, que ha competit a la tercera divisió i un curs en el grup 4 de segona B.

Batalla va néixer a Balaguer fa 22 anys i tindrà l’objectiu de competir la posició amb l’indiscutible Pol Ballesté, que enguany s’ha convertit en el porter menys golejat de tot el bronze. El futbolista ocuparà la plaça de Marc Vito amb l’afegit que tindrà la condició de sub-23, uns condicionants que ha de tenir la plantilla olotina (amb un mínim de fitxes) i que en ara mateix escassegen a la Garrotxa.

El de la Noguera va jugar 15 partits a segona B durant el curs 2018/19, però en l’anterior, a tercera, va ser l’heroi de l’ascens pel seu equip després de fer un gol en l’últim minut del matx de tornada de la segona eliminatòria d’ascens contra l’Arandina. L’Almeria necessitava una diana per desfer el 2-2 i en la sortida d’un corner Batalla va marcar la diana que va permetre als andalusos jugar la tercera i decisiva eliminatòria contra el Villarrobledo, que també van superar per assolir l’ascens al bronze: “Tothom em parla bé de l’Olot, em diuen que és com una família i estic amb moltes ganes d’aportar el meu gra de sorra en el creixement del club”, ha comentat Albert Batalla, que es defineix: “Vull seguir millorant i aprenent. Soc un porter que viu molt els partits, em comunico amb els companys, tinc bon joc de peus i agilitat. Intentaré posar les coses complicades al tècnic a l’hora de decidir l’onze inicial des de la competència sana”.

Després de molts anys a l’Almeria, Batalla s’apropa a casa per lluitar per fer-se un lloc a la categoria i afegir competència sota els pals de l’equip dirigit per Raúl Garrido.

LA FITXA

Albert Batalla Porta
Balaguer 04-06-1998 (26 anys) Posició: porter Alçada: 1,88 m Pes: 76
Etapa de formació
Atlètic Segre, Barça i Almeria
Etapa de sènior
14/15
Almeria B (juvenil) 17 p.
15/16
Almeria B (juvenil) 4 p.
16/17
Almeria B (juvenil) 4 p.
16/17
Almeria B (3a) 25 p.
17/18
Almeria B (3a) 36 p.
18/19
Almeria B (2a B) 15 p.
19/20
Almeria B (3a) 3 p.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)