2a divisió FEF

El Llagostera posa més llenya a l’atac amb Guiu

2a divisió B. El club gironí tanca el primer fitxatge de l’estiu amb la incorporació de l’atacant, que arriba procedent del Prat

Fins avui el Llagostera s’havia centrat només en el capítol de les renovacions, però la direcció esportiva ha tancat aquest migdia la primera cara nova per la temporada que ve. És la de l’atacant de 25 anys Andreu Guiu, que arriba procedent del Prat per aportar més versatilitat a la davantera i afegir pólvora a una de les línies que comença a estar més perfilada de la plantilla del curs 2020/21, i és que els gironins ja tenien garantida la continuïtat de Sascha, Dieste, Kuku, Pasquina i l’extrem Èric Jiménez.

Guiu aterra a Llagostera després de debutar a 2a divisió B aquesta temporada amb el conjunt potablava i haver disputat un total de 22 partits –20 de titular i 1 gol–, convertint-se en una peça clau per Pedro Dólera. Abans d’aquest debut a la categoria de bronze Guiu ja havia firmat un gran any amb el Prat, aconseguint l’ascens el curs 2018/19 en el que va jugar 26 partits de la lliga regular a més del protagonisme que va tenir en la promoció, en què va ajudar amb gols i tot. Abans d’aquests dos anys al Prat Guiu va jugar tres temporades a 3a amb l’Ascó, on també va ser un home important, i havia passat per clubs com el Reddis i la Rapitenca en categories territorials.

El tarragoní destaca per la seva potència física i la seva posició més habitual és la d’extrem, on el Llagostera encara no té tanta feina avançada i el que sap segur és que perdrà Nahuel, que fitxarà per l’Albacete. La seva corpulència (1,88m), però, li permeten fer altres funcions que la d’un jugador de banda pur i és una garantia de la seva adaptabilitat al municipal i al sistema de joc llagosterenc.

Les declaracions de Guiu

El nou fitxatge del Llagostera ha valorat l’oportunitat que se li presenta en els mitjans del club. “El que m’ha fet venir al Llagostera ha estat el potencial que penso que té aquest equip. Veig amb molt bons ulls la proposta que m’ha fet el club, penso que puc créixer molt futbolísticament i donar un pas endavant”, comenta Guiu, que ha valorat el que pot aportar a l’equip: “Tot i ser alt enganyo, se’m dona bé el joc aeri però toco moltes facetes del joc, sóc físicament potent, em considero ràpid i m’agrada associar-me, tot i que la qualitat tècnica no sigui la meva millor virtut. Em considero un futbolista versàtil. Puc actuar en punta, per darrere del davanter o en qualsevol de les dues bandes. Potser em sento més còmode al costat esquerre jugant a cama canviada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)