2a divisió FEF

Kilian Grant sumarà una temporada més a l’Olot

2a divisió B. L’atacant, que també pot fer les funcions al carril, és el quinzè jugador confirmat pels garrotxins de cara la temporada 2020/21

L’Olot ha fet oficial una nova renovació, la dotzena des que es va decretar el final de la temporada fa poc més d’un mes. Kilian Grant ha segellat la seva continuïtat amb el club de la Garrotxa i sumarà el seu segon curs consecutiu vestint de vermell –ja va militar a l’entitat durant la segona meitat de la campanya 2013/14 cedit per l’Espanyol.

El figuerenc de 26 anys ha participat en 22 partits de lliga (13 com a titular), ha acumulat 1.281 minuts de joc i ha fet dues dianes, totes elles a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (1-5) –també va jugar els 120 minuts del partit de copa al Nou Estadi contra el Nàstic.

Kilian Grant va iniciar la seva segona etapa com a garrotxí l’estiu passat procedent de l’UCAM Múrcia. Tot i que ho pot fer bé i en la presentació com a nou fitxatge de l’Olot se’l va catalogar com a carriler, Kilian ha desenvolupat la majoria dels minuts d’aquest curs a la punta d’atac. I és que, en l’inici de la temporada, l’altempordanès va ocupar una de les dues posicions més avançades al costat de Xumetra fins que va descendir la seva participació en l’equip coincidint amb una lesió i l’irrupció d’Álvaro Salinas. Kilian aporta polivalència a Raúl Garrido i, per tant, competència sana als seus companys d’atac, però també al carril, una demarcació que demana un físic envejable, potència i rigor tàctic: “Hem tirat més pel sentiment, el que m’ha transmès el club és que confiava molt en mi i que volien que em quedés. No va ser difícil arribar a un acord, potser s’ha allargar una mica però al final era el que tots desitjàvem” ha dit Kilian, que afegeix: “Vull començar fort des de l’inici, donar el cent per cent als entrenaments i partits. Ja faré la pretemporada des del primer dia i això pel jugador és molt important, ja que tens molta més tranquil·litat durant l’estiu per preparar-se bé. El curs passat em va costar una mica arrencar i adaptar-me a la manera de jugar. Ara ja conec els companys i l’estil de joc i crec que ho podré fer bé”.

Amb la continuïtat assegurada de Kilian Grant, ja són dotze els futbolistes renovats per l’Olot, a més de Jordi Masó, l’únic que tenia contracte (fins el 2022) i les dues incorporacions ja oficialitzades del davanter Juan Delgado (Barakaldo) i el porter Albert Batalla (Almeria B), un total de 15 futbolistes confirmats.

Porters
Pol Ballesté 3a temporada
Albert Batalla 1a
Defenses
Alan Baró 3a
Carles Mas 4a
Albert Blázquez 6a
Roger Barnils 4a
Migcampistes
Pedro del Campo 4a
Hèctor Simón 7a
Albert Vivancos 2a
Jordi Masó 4a
Davanters
Jordi Xumetra 4a
Álvaro Salinas 2a
Moha Chabboura 2a
Juan Delgado 1a
Kilian Grant 2a
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)