2a divisió FEF

El Barça B passa eliminatòria

Fase d’ascens a segona divisió A. Els de García Pimienta derroten el Valladolid B (3-2) amb dos gols de Konrad de la Fuente i un de Monchu

Primer repte superat. El Barça B estarà en la següent eliminatòria de la fase d’ascens a segona divisió A després de derrotar un altre filial, el del Valladolid. Els homes de García Pimienta han superat les baixes acumulades els últims dies de Collado, per lesió, i Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araújo, tots tres jugant a Vitòria amb el primer equip, amb protagonisme del davanter del filial, Konrad de la Fuente. Dos gols seus i un altre del capità i líder de l’equip, Monchu, han donat la classificació a l’equip blaugrana, que s’ha avançat en el marcador molt aviat, als tres minuts, després d’una penetració per la dreta de Morer i un gol de Konrad d’oportunista. El Valladolid B, però, ha reaccionat ràpid i Miguel, el màxim golejador del combinat de Javier Baraja, ha empatat aprofitant la manca de compenetració dels dos centrals blaugrana, Mingueza i Jorge Cuenca.

Amb un altre juvenil, Ilaix Moriba, carregant de targetes grogues l’equip rival, que no podia aturar la seva potencia, s’ha arribat al descans. L’inici de la segona part ha estat de domini blaugrana i una nova jugada per la banda dreta de Dani Morer ha estat culminada per Monchu per posar de nou en avantatge l’onze de García Pimienta. L’última fase del partit, l’últim quart d’hora, ha tingut oportunitats en les dues porteries. Iñaki Peña ha tingut una actuació salvadora davant Doncel i poc després Konrad ha semblat sentenciar el partit després d’una combinació amb Ilaix Moriba. Però el filial blaugrana encara ha hagut de patir després d’un gol del Miguel Rubio, després d’una errada d’Iñaki Peña, en el minut 90. Els de García Pimienta han sabut dormir el partit en el temps de descompte per aconseguir la victoria.