2a divisió FEF

El Sabadell torna a la vida i passa en els penals (2-2, 6-7)

Fase d’ascens a 2a divisió A. Els arlequinats estan a punt de quedar eliminats dues vegades però resisteixen i passen als penals

cultural 2 (6) sabadell 2 (7)

CULTURAL LEONESA:Leandro; Aitor, Iván González, Rodas, Castañeda (Menudo, 74’); Pichín (Gudiño, 46’), Marcos (Martínez, 85’), Éric Montes, Kawaya (Alfonso, 89’); Héctor Hernández (Araújo, 75’ (Benito, 106’)), Dioni.SABADELL:Mackay; Pedro Capó (Jurgi, 87’), Aleix Coch, Grego Sierra; Óscar Rubio, Adri Cuevas (Boniquet, 75’), Ángel (Lanzarote, 87’), Josu; Aarón Rey (Beitia, 91’), Néstor Querol (Héber Pena, 68’); Édgar (Boris, 66’).GOLS:0-1 (12’) Nestor Querol. 1-1 (62’) Héctor Hernández. 2-1 (86’) Menudo. 2-2 (92’) Boris.PENALS:1-1, Héber, gol; Éric, gol. 2-2 Grego, gol; Gudiño gol. 3-3 Lanza, gol; Menudo, gol. 4-4 Boris, gol; Rodas, gol. 5-5 gol, Jurgi; gol, Dioni. 6-6 gol, Rubio; gol Alfonso. 6-6 falla Beitia aturat per Leandro; falla Martínez aturat per Mackay. 7-6 Boniquet, gol; Benito falla aturat per Mackay.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:Iván González, per la Cultural; Edgar Hernández, Querol, Beitia, Grego, Lanzarote, Josu i Coch.T.V.:a Ángel, del Sabadell a la banqueta; Iván, de la Cultu.

El Sabadell jugarà la final de la promoció d’ascens contra el Barça B i completa un quadre immaculat del grup tercer de la segona B gràcies al triomf en la tanda de penals contra la Cultural. El conjunt arlequinat ha estat pràcticament eliminat dues vegades però s’ha sobreposat al gol encaixat (1-2) en el minut 86 i també en la tanda de penals, quan la Cultu ha estat a un gol d’endur-se l’eliminatòria. Finalment, dues aturades de Mackay consecutives han classificat l’equip d’Antonio Hidalgo.

El xoc ha començat molt bé amb el Sabadell avançant-se en el minut 12 amb un xut directe de falta de Nestor Querol en un lliure directe lateral. A partir d’aquí, els arlequinats han controlat defensivament l’enfrontament fins que, a poc a poc, les forces començaven a defallir. Els vallesans havien jugat una pròrroga feia quatre dies i notaven els esforços. Tant va ser així que la Cultural ha començat a entrar amb força per les bandes i ha capgirat el marcador, primer amb un gol, de rebot d’Héctor i, en el minut 86, amb la diana de Menudo. Els arlequinats s’han bolcat i han fet l’empat en el temps d’afegit gràcies a un xut d’Óscar Rubio que Boris ha acompanyat a dins de la porteria.

En la pròrroga, tots dos equips s’han mostrat molt cautelosos però el Sabadell tenia menys aire. Tot i així, els arlequinats han gaudit d’una falta perfecta per Manu Lanzarote, en la darrera acció del matx, que el porter rival ha aturat.

En els penals, els sis primers llançadors no han fallat i, de fet, la Cultu ha tingut l’opció d’endur-se l’eliminatòria. Finalment, Mackay ha completat dues aturades consecutives classificant el seu equip.