2a divisió FEF

Òscar Álvarez torna a fer parella amb Oriol Alsina

2a divisió B. El Llagostera anuncia un cos tècnic en què la principal novetat és el retorn del barceloní al costat d’Alsina després de finalitzar la seva etapa com a segon de Celades al València

El Llagostera ha anunciat les novetats del seu cos tècnic de cara a la campanya 2020/21. El principal canvi és la del retorn d’un emblema del club com Òscar Álvarez per asseure’s de nou al costat d’Oriol Alsina a la banqueta i fer les labors de segon entrenador. Álvarez va deixar el club llagosterenc el setembre passat per iniciar una atractiva aventura al València al costat d’Albert Celades, però després de la destitució d’aquest al conjunt valencianista, el barceloní ha decidit tornar a casa per iniciar un nou capítol en una entitat en què ha estat jugador, entrenador, entrenador ajudant i responsable del futbol formatiu.

A més d’Òscar Álvarez, el tècnic Oriol Alsina estarà acompanyat per Gerard Garrido com a tercer tècnic, Guillem Ferrer com a analista i quart entrenador, Jordi Mir com a preparador físic, Eduard Bardera com a fisioterapeuta, Pol Mitjà com a readaptador, Jordi Cumelles i Àlex Luís Sepu com a entrenadors de porters, Cristo Avilés com a analista, Marc Castellsagué com a assistent tècnic, el delegat Israel Simón, els encarregats de materials Josep Valentí i Josep Hidalgo i, als despatxos, Edgar Alsina com a director esportiu i Àlex Redondo com a secretari tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)