2a divisió FEF

Hèctor Simón visita els seus companys

2a divisió B. El capità de l’Olot, que va patir una greu caiguda amb bicicleta, ha passat avui per les instal·lacions del Morrot

La plantilla i el cos tècnic de l’Olot, que aquests dies estan passant les respectives proves mèdiques per poder començar dilluns la pretemporada amb les màximes garanties, han rebut aquest matí una grata visita. I és que Hèctor Simón s’ha acostat a les instal·lacions del Morrot per veure els seus companys. El capità del conjunt garrotxí no podrà començar la pretemporada amb els seus companys, i és que fa uns dies va patir un greu accident amb bicicleta mentre entrenava per mantenir-se en un bon estat de forma. Hèctor Simón té afectades les cervicals i haurà de portar collaret durant una bona temporada per poder afrontar la seva recuperació, que tot i que no hi ha un termini fixat es preveu que duri una bona temporada.

La lesió del migcampista i capità de l’equip és un greu contratemps per a l’Olot, que espera una bona recuperació per al jugador que més partits a ha jugat a la categoria de bronze amb la samarreta vermella (165).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)