Girona

Pacheta: “No tinc cap base per no ser positiu”

Girona. L’entrenador de l’Elx, que recupera Jonathas, és optimista respecte a la final de demà a Montilivi

L’entrenador de l’Elx, José Rojo Pacheta, ha fet la roda de premsa prèvia al partit de demà a Montilivi (22h) que determinarà si és el Girona o l’Elx el tercer equip que puja a primera divisió. Els del Baix Vinalopó arribaran a Montilivi amb un 0-0 de l’anada, el mateix resultat de la semifinal en què van eliminar el Saragossa a la Romareda (0-1). “No tinc cap base per no ser positiu. Els jugadors han respost sempre a situacions dures. Demà és la final, i no hi ha més”, ha comentat Pacheta. “Ho visualitzo tot de manera positiva. Hem arribat a lluitar per un somni inimaginable fa un any”.

Pacheta, que no ha volgut aclarir si mantindrà la defensa amb tres centrals de l’anada, ha transmès diversos missatges positius cap als seus. “Acumular tres porteries a zero en el play-off sol donar premi. Hem estat molt consistents durant tot l’any, sense encadenar més de tres jornades sense guanyar”. El tècnic, que ha elogiat molt els seus futbolistes, recupera Jonathas. “És un davanter molt bo. Però la resta també ho són. Beneït problema”. L’exjugador de l’Espanyol no preveu grans sorpreses entre uns i altres: “Espero un partit que no variarà massa de la intenció de l’anada. No ens sorprendrem.” I ha sentenciat: “El Girona és molt bo, però nosaltres som aquí per alguna cosa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)