Girona

Francisco: “La nostra identitat ha estat sempre buscar la victòria”

Girona. El tècnic confia tenir a punt Mojica i Aday per a la final de demà contra l’Elx

El Girona prepara la final de demà a Montilivi (22h) contra l’Elx, en què necessita una victòria –o un empat sense gols després de 120 minuts– per pujar a primera divisió. El tècnic, Francisco Rodríguez, confia recuperar Aday Benítez i Johan Mojica, que es van perdre el partit d’anada. “Encara queden hores i veurem en quines condicions arriben, però l’evolució és fantàstica”. No és del tot clara la presència de Jonas Ramalho, que arrossega un cop de dijous.

Sense especular

“La nostra identitat ha estat sempre buscar la victòria. Sempre l’hem buscat, i demà també ho farem. Des que hem arribat, hem guanyat cinc partits, n’hem empatat tres i hem perdut el d’Alcorcón”.

La confiança de l’Elx

“Ja ens va bé. L’equip està molt mentalitzat. L’Elx és un rival perillós, que té molt bons jugadors, però jo veig el meu equip amb moltes ganes. Estem preparats. És veritat que en la pròrroga ells tindrien un avantatge, que no té gaire sentit, però està marcat així pel reglament. Estem preparats per afrontar qualsevol adversitat”.

La mentalització

“Es nota a la cara dels jugadors les ganes que tenen. Aquí hi ha molt treball i molta gent al darrere. Mentalment, l’equip ha passat per fases molt diferents, i ara potser és quan més preparat està. Sabem qui som, què volem buscar i com ho farem”.

La gespa de Montilivi

“No fa falta ni mirar-la. És una moqueta tot l’any, digna d’un partit com el que es jugarà demà.”

El guió que espera

“Estic molt content del partit a Elx. Vam ser un equip de segona molt competitiu. Demà serà un partit diferent, en un escenari diferent. Hem de ser molt dinàmics. Tenim l’obligació de guanyar, que és la meva mentalitat des que vaig arribar, però és un partit que es pot fer llarg i ens tocaran moments de patiment.”

Amb Jonathas

“Potser poden tenir el joc directe més controlat. És un molt bon jugador, però n’hi ha d’altres. No és només Jonathas. Les individualitats de l’Elx són moltes, i molt bones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)