2a divisió FEF

L’Olot inicia la pretemporada esperant esdeveniments

2a divisió B. El conjunt de la Garrotxa ha engegat motors amb una sessió al Morrot tot i que encara no ha rebut confirmació oficial de la FEF sobre la data d’inici de la lliga ni el format de la competició

L’Olot 2020/21 ha començat a rodar aquest matí amb una sessió matinal a les instal·lacions del Morrot. El conjunt garrotxí, com la resta d’equips del bronze, encara no ha rebut confirmació oficial per part de la FEF sobre quan serà l’inici de la lliga ni el format que tindrà la competició, però davant la inoperància dels estaments, els olotins han tirat pel dret i han decidit començar a posar-se a punt per a al començament del curs.

Les principals novetats en la primera sessió dirigida per Raúl Garrido han estat els nous fitxatges Juan Delgado, Albert Batalla i Roger Escoruela, la tornada de Joel Arumí després de la seva cessió la temporada passada al Figueres, a més d’Àlex García i Enric Genís, del filial, i quatre juvenils, Marc Gayolà, Marc Quer, Joel Ferrés i Marc Pijoan: “Les dades ens mostren que els jugadors han arribar molt bé tot i la inactivitat que arrosseguen. Estem contents per aquest aspecte i per veure’ns les cares després de temps i trepitjar el terreny de joc”, ha comentat Raúl Garrido, que com ha manifestat reiteradament en públic no entén la falta de tacte i de decisions per part dels responsables de la competició, que deixa als clubs en una posició en fals: “No sabem res i qui ho ha de decidir. Sabem que el risc zero no existeix, que hi haurà contagis i molts obstacles però no podem estar aturats i ens hem d’adaptar a la nova realitat que ens toca viure” ha dit el valencià, que afegeix: “No és oficial però la lliga podria començar en la segona quinzena d’octubre, per això volem posar-nos a to, tot i els interrogants que hi ha en aquest moment, a més del fet de no tenir una data fixada en la qual treballar”.

LES REACCIONS

Sabem que el risc zero no existeix, que hi haurà contagis i molts obstacles però no podem estar aturats i ens hem d’adaptar a la nova realitat
Els jugadors han arribat en bon estat tot i la inactivitat. Estem contents per això i per tornar a veure’ns les cares
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)