Girona

Les reaccions després de la derrota del Girona

Girona. Els jugadors s’expressen a les xarxes després de la garrotada d’ahir

Cap dels jugadors del Girona va fer declaracions després de la derrota contra l’Elx, però amb el pas de les hores alguns d’ells s’han volgut dirigir als aficionats per mostrar la seva decepció i agrair el suport rebut.

Cristhian Stuani

L’uruguaià, expulsat durant la final després de la revisió del VAR, ha estat dels primers a expressar els seus sentiments a les xarxes socials. A twitter, Stuani ha deixat un fil on repassa diferents aspectes. Ha parlat d’injustícia i ha assegurat que “el futbol ens ho tornarà algun dia”. A més, d’ha mostrat orgullós dels companys i dolgut per no haver pogut estar al camp fins al final. Per últim, Stuani ha donat les gràcies al club i als aficionats.

Àlex Granell

El capità, a través d’instagram, ha deixat el següent missatge: “És la nostra història i és la meva història. Més penes que alegries i més plors que somriures. No és la imatge de la derrota perquè el Girona mai es rendeix. Caiem quan més forts ens sentíem. S’acaba amb dignitat, la que no tothom pot tenir. Sentim una afició orgullosa, una afició que creix i que fidelment seguirà al costat del club. Gràcies pel respecte i a molts de vosaltres per l’estima.”

Gerard Gumbau

El gironí, que es va lesionar ahir durant l’escalfament, també ha dedicat unes paraules a l’afició: “Impotència i ràbia per no poder portar el club, ciutat i afició on ens mereixem. Ho vam donar tot per fer-ho possible, d’aquesta derrota en sortirem més forts. Gràcies per tots els que sempre heu estat amb l’equip, estic molt orgullós de representar el Girona. Tornarem!!”.

Jonas Ramalho

El de Barakaldo, que ahir es va quedar a la banqueta, va explotar en una història d’instagram just després del partit. “Aquesta nit s’ha vist com és de fàcil carregar-se una final... El futbol ja no és el que era... Puta vergonya!!”, es pot llegir en el missatge que va escriure Ramalho.

Més tranquil, Ramalho ha volgut enviar un missatge a través de twitter: “Orgullós de pertànyer a la família del Girona. No hem pogut aconseguir l’objectiu, però que ningú dubti que ho hem donat tot i que tornarem amb més força que mai.”

Jordi Calavera

El lateral va penjar després del partit en una història d’instagram una foto de pinya de l’equip amb el missatge “orgullós de cadascun d’ells”. A més, aquest migdia ha publicat un emotiu missatge a twitter: “Ha estat un any dur, llarg, ple d’obstacles. Els hem anat superant tots a poc a poc fins arribar al final del camí, no mereixíem aquest final. El futbol està sent molt cruel amb aquesta ciutat i aquest club. Estic segur que tornarem, enrecordeu-vos-en, tornarem! T’estimo Girona”.

Borja García

El madrileny, un dels que més temps porta a club, ha assegurat a instagram que el cop d’ahir és el més dur que ha rebut mai. “No tinc paraules per expressar el dolor que tinc per no haver aconseguit el que es mereix aquest club, aquesta família. El futbol és capritxós i et dona moltes alegries i moments molt durs, i aquest sense dubte és el més dur que he viscut en la meva carrera. Hi ha hagut molt treball i esforç de tot el club i hem sento orgullós de totes les persones que hem format aquest grup durant tot l’any i, especialment, aquests dotze dies. Per últim, aquest club per desgràcia ha viscut moltes experiències com la d’ahir i no tinc cap dubte que tornarà a on es mereix. Orgull gironí.”

Brian Oliván

El barceloní, que estava cedit pel Cadis i ha acabat el curs lesionat, també ha tingut unes paraules per l’afició. “Dura temporada. No hem pogut aconseguir els objectius que ens havíem marcat des d’un principi. Orgullós de cada un dels jugadors que formen part d’aquesta plantilla. Hem donat el màxim de nosaltres i estic segur que el Girona tornarà al lloc on es mereix. Gràcies Girona.”

José Aurelio Suárez

El tercer porter del Girona ha lamentat que aquest any tan complicat no hagi acabat com desitjaven. “Després d’un any dur per les circumstàncies que s’han donat ahir el destí no va voler que fos el nostre dia somiat, però la vida sempre dona més oportunitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)