Girona

Quique Cárcel: “No és viable mantenir el bloc sencer”

Girona. El director esportiu del club blanc-i-vermell admet que la continuïtat de Stuani serà molt complicada i que després del no ascens, el pressupost del proper curs se’n ressentirà

Com és habitual coincidint amb el final de la temporada, toca fer balanç i posar notes. Al Girona, l’encarregat de fer-ho és Quique Cárcel, el director esportiu del club, que ha ofert una roda de premsa telemàtica per repassar diversos aspectes que han succeït durant el curs i els propers esdeveniments que poden arribar:

La nota

“La nota no la podem posar alta ja que no hem aconseguit l’objectiu de la temporada. Hem lluitat fins l’últim segon, mai més ben dit, però el partit del diumenge fa que no estiguem contents. Estem en un món complicat i competitiu. Que estiguem vivint aquests moments s’ha de donar valor però el pal va ser dur, no vam aconseguir l’objectiu i toca seguir endavant”, ha comentat Quique Cárcel.

La nova realitat

“Haig de ser el més realista possible. El curs passat vaig ser contundent en què l’objectiu era pujar ja que sabíem del pressupost que tindríem, l’ajuda de la lliga, els traspassos... i em vaig avançar a tothom amb els números al davant. Ara venim d’un cop traumàtic però més perquè el pressupost se’n ressentirà. Intentarem fer el millor bloc possible, però no hem de fer volar coloms. Primer cal sumar els 50 punts tot i que això no vol dir que no podem lluitar per cotes altes”, ha dit el director esportiu.

La continuïtat de Stuani

“Stuani té tres anys més de contracte amb nosaltres però és complicat tenir un jugador amb els números que té ell. El més buscat al món del futbol és el gol i altres clubs segur que intentaran fer-se amb ell. No hem aconseguit pujar i ara la cosa està més complicada. Descartar-lo totalment no ho farem ja que se sent identificat amb el club però la situació és difícil i serà complicat que continuï un any més. Si al final marxa haurem de buscar altres jugadors que ens aportin gol i li haurem d’agrair els serveis prestats a Stuani”, ha afirmat Cárcel.

Amb Francisco

“Volem fer un equip el màxim competitiu possible. Amb un grup de jugadors que aportin fam, aire nou, etc. I amb un conductor com Francisco, que volem que continuï i ens ajudi a conquerir els objectius que es vagin generant” ha explicat Cárcel, que afegeix: “Saber que Francisco serà el tècnic és una garantia important. És un entrenador molt preparat, pot portar un projecte com el nostre, el pot conduir i crec que pot estar aquí molts anys, gràcies a la seva manera de pensar i jugar. Això em crea il·lusió i tinc la sensació que passaran coses positives. Estic molt content”.

Sous inassumibles

“Si parléssim amb la majoria, els jugadors estan encantats a Girona, i amb el projecte de futur del club. No he rebut cap missatge de ningú que vol marxar però si troben millors ofertes segur que les hauran d’agafar. Volem mantenir alguns jugadors, que ningú cregui que tots marxaran. Vull ser conscient i no és viable mantenir el bloc sencer, aquesta és la informació principal, hi haurà canvis però alguns jugadors continuaran, clar”, ha sentenciat el màxim responsable de la parcel·la esportiva del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)