Girona

El Girona fitxa Enric Franquesa (Mirandés)

Girona. El lateral esquerre de Sant Cugat del Vallès arriba cedit pel Vila-real fins al final del curs 2020/21. A canvi, els gironins envien Kevin Soni al conjunt groguet, que es guardarà una opció de compra

Primer moviment del Girona de cara a la seva reestructuració per a la temporada 2020/21. El conjunt blanc-i-vermell acaba d’anunciar la incorporació d’Enric Franquesa en qualitat de cedit pel Vila-real. El lateral esquerre de 23 anys va jugar la campanya passada al Mirandés, equip amb el qual va disputar 27 partits i va acumular 2.035 minuts (entre la lliga i la copa). En la mateix operació, els gironins envien al conjunt groguet, també en qualitat de cedit pel seu equip filial, al davanter Kevin Soni. El Vila-real es guardarà una opció de compra al final del curs pel camerunès, que ja el passat any ha jugat cedit al filial de l’Espanyol.

Enric Franquesa va néixer a Sant Cugat del Vallès i es va formar a les categories inferiors del Barça, fins a arribar al Barça B, equip amb el qual va debutar amb només 18 anys, quan encara era juvenil, el curs 2015/16. Posteriorment, Franquesa va jugar al Sabadell i al Gavà, just el pas previ a fitxar pel Vila-real B l’estiu del 2017. Amb els groguets, el lateral esquerre, amb molta projecció ofensiva, va jugar 25 partits en dos temporades, fins que l’estiu passat va marxar cedit al Mirandés, on ha tingut força protagonisme en els esquemes d’Andoni Iraola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)