Girona

Els tests PCR obren la temporada 2020/21 del Girona

Girona. Els jugadors gironins, que no s’entrenaran en solitari fins dimecres i en grup fins divendres, han passat aquest matí les proves a La Vinya

Aquest matí ha arrencat la temporada 2020/21 per al Girona. Més tard que qualsevol altre equip de la categoria els gironins s’han posat en marxa, tot i que no s’entraran fins dimecres i ho faran en solitari, abans de fer el primer entrenament de grup el divendres. La primera jornada de la plantilla del Girona ha servit per passar els tests PCR després de les dues setmanes de vacances que han tingut els jugadors per superar la garrotada que va suposar la derrota contra l’Elx.

El test l’han passat tots els jugadors que tenen contracte amb el Girona, però s’haurà de veure quins d’ells continuen un cop acabi la setmana, i és que s’espera que la direcció esportiva faci un pas endavant en la reconstrucció de la plantilla durant aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)