Girona

Francisco: “Nahuel està preparat per jugar”

Roda de premsa. Francisco avança que el nou fitxatge entrarà a la llista i podria debutar

Francisco ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit que el Girona disputa demà a Montilivi contra l’Oviedo.

Stuani, Juanpe i Nahuel

“Stuani continua amb el seu procés de recuperació. No arriba a aquest partit, hem d’esperar a veure l’evolució del seu dolor. I Juanpe té una lesió una mica més llarga. Nahuel ha vingut amb molta il·lusió, dimarts va fer la primera sessió i ha anat entrenant progressivament encara que ho ha fet pràcticament tot amb el grup i està preparat per demà. Està preparat per disputar minuts i demà decidirem.”

La moral de l’equip

“És un equip totalment diferent al que teniem la setmana anterior. La victòria ens ha donat moltíssima força per creure en el què volem fer. Han arribat els jugadors que havien d’arribar, hem format un nou equip, un nou bloc. Estem il·lusionats, però sabent que aquest inici serà molt complicat per nosaltres, fins que estiguem tots al 100% físicament. la victòria va ser un bàlsam per seguir treballant i agafar els conceptes que tots volem.”

Gumbau i Samu van acabar tocats

“Gumbau no va entrenar dimarts però a partit d’aleshores ha entrenat tota la setmana. I Samu ha entrenat tots els dies a un gran nivell, com tots els seus companys. Gumbau i Samu arriben preparadissims pe disputar el partit.”

L’Oviedo

“És un equip ambiciós, que treballa a camp rival en la pressió, s’organitza molt bé i té a futbolistes experimentats a la categoria. És un equip perillós, com tots els de la categoria, que et pot complicarà moltíssim. Hem de ser un equip sòlid, entendre bé les fases del joc que s’aribaran produint durant el partit. Hem d’utilitzar les nostres fortaleses per intentar guanyar el partit.”

Nahuel Bustos

“És un jugador que aviat estarà físicament bé, al 100%. És un jugador d’àrea, que s’associa bé i que també té molt bon xut. És molt treballador. Molt complet. Per això està aquí i per això el club ha fet un esforç per portar-lo. És un jugador que penso que li podem treure un bon rendiment i ell també està conscienciat i amb fam.”

La porteria: Muric o Juan Carlos?

“Muric va arribar ahir de la selecció, on ha jugat amb molt bon nivell. Avui tampoc ha pogut entrenar però, pel tema covid-19 perquè els resultats de les proves no han arribat a temps perquè ho pogués fer. Uns resultats que han arribat ara i puc dir que son negatius. Porta doncs 15 dies sense entrenar-se amb el grup i demà estarà a la convocatòria. Com ja vaig dir no castigaré a ningú però sí intentaré posar al millor i demà decidirem perquè els tres estan preparats.

Ramalho o Bueno

“Ramalho ve de jugar amb la seva selecció, va jugar 70 minuts i va fer-ho molt bé també. Està preparadíssim, ens donarà un bon rendiment si juga demà de titular o de reserva. I Santi va fer un partit boníssim. Va oferir un gran rendiment. Demà decidiré però qualsevol dels dos ho farà molt bé.”

Setmana carregada. Dimecres partit de nou.

“El partit més important és el de demà. Intentarem posar l’equip més competitiu però també hem de tenir en compte que després tenim dues setmanes carregades. Juguem dimecres, després dissabte... tot molt junt i sabem que tenim jugadors que encara no estan preparats per disputar 90 minuts cada tres dies. Hem d’estar preparats, tenim una plantilla molt equilibrada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)