El Girona es queda amb un pam de nas a La Romareda (2-2)

Els de Francisco tiren per la borda un avantatge de 0-2 en el temps afegit al camp del Saragossa

El Girona tenia la victòria de més mèrit de la temporada a tocar –0-2 al minut 90– quan Juanjo Narváez s’ha erigit com l’heroi del Saragossa per empatar el partit amb dos gols en el temps afegit.

El partit havia començat bé pel Girona, i és que Mamadou Syllaha obert el marcador en el minut 28 amb una rematada de cap excel·lent després d’una centrada d’Aday. El gol ha canviat el guió d’un partit que fins llavors era un anar i venir constant, i és que el Saragossa ha tingut dues molt bones accions per obrir el marcador però primer Bernardo sobre la línia i després el pal han evitat el gol de Zanimacchia i Bermejo, respectivament. També l’havia tingut Aday, que després d’una passada de Mamadou ha rematat als núvols quan ja celebrava el gol.

Amb el 0-1 el Girona ha tingut un partit més plàcid del que es podia preveure, i és que el Saragossa ha tingut el control de la possessió però ha estat completament estèril, i és que els gironins pràcticament n’han tingut prou mantenint l’ordre tàctic per anul·lar qualsevol intent de reacció. A més, en l’inici de la segona part el Girona ha tornat a colpejar amb una jugada de Mamadou que Valery ha culminat a la frontal de l’àrea petita per marcar el 0-2 (53’).

El cansament ha començat a passar factura al Girona en l’última mitja hora de joc i el Saragossa ha intensificat el domini, deixant els gironins només amb opcions al contraatac per sentenciar. Tot i això, més enllà d’una acció de Gabriel que ha acabat a la base del pal, Juan Carlos ha viscut prou tranquil·lament fins que Narváez ha marcat l’1-2 en el minut 92 rematant de cap una centrada de Nieto. Semblava que quedaria en un ensurt i prou, però en l’última jugada del partit el mateix atacant del Saragossa, i de nou amb el cap, ha marcat l’empat a dos definitiu.

En els últims minuts també han debutat els jugadors del filial Monjonell i Jandro.