Girona

Bernardo: “L’ambició és màxima però no m’atreveixo a dir que l’objectiu és l’ascens”

El central del Girona ha valorat l’actualitat del club i els motius que el van motivar a quedar-se aquesta temporada

Abans del tancament del mercat el Girona va ampliar el contracte de Bernardo Espinosa per una temporada més, fins el 2023, i el central colombià encara no havia pogut explicar els motius que el van motivar a quedar-se al Girona després de jugar cedit el curs passat a l’Espanyol. “Per mi tornar al Girona ha estat tornar a caa. Era la meva primera opció, i és que el mercat ha donat opcions, però el futbol és una qüestió d’apostes personals. Em veia encaixant en el projecte i he apostat per un club que també va apostar per mi, i és una manera maca de tornar-ho. Jugar aquí em fa feliç i puc treballar amb la màxima ambició”, valora el colombià, que de totes maneres no vol sentir a parlar de l’ascens com l’objectiu principal: “Tothom s’ho pregunta i és un club ambició, però les circumstàncies han canviat. L’any passat l’aspiració era més gran però ara ens hem de centrar en el dia a dia i aprendre de les lliçons que ha donat el futbol. M’atrauen els valors del club i la mentalitat i filosofia de treball del tècnic, per això estic aquí i crec en el projecte. Però tenim un equip molt jove i amb moltes peces noves que s’han d’anar adaptant. L’ambició és màxima però no m’atreveixo a dir que l’objectiu principal és l’ascens. Hem d’aconseguir una situació tranquil·la i després veurem.”

Sobre el seu paper dins l’equip el central colombià està encantat. “Són un professional ambició i intento estar a punt per jugar cada minut. El míster ha apostat per fer-me sentir el líder dins d’aquesta defensa però el futbol m’ha demostrat que tot pot canviar molt. He de seguir treballant per estar sempre a punt i també per poder ser un guia pels joves que tenim a l’equip”, diu Bernardo, a qui encara li cou l’empat a La Romareda: “És un cop molt dur però hem d’aprendre la lliçó. És una categoria molt competitiva i hem d’evitar que això ens torni a passar, corregint els errors i aprenent a matar el partit. Personalment sóc positiu i això ens ajudarà en altres partits amb situacions compromeses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)