3a divisió FEF

Una sorpresa agradable

3a divisió. Dembo ha arribat a l'Olot aquest estiu procedent del Llagostera B i ha ofert un bon rendiment a la pretemporada marcant dos gols. L'últim aquest dissabte davant l'Espanyol B

L'Olot va tancar dissabte la pretemporada amb una victòria en el trofeu Sant Aniol contra un conjunt d'una categoria superior, l'Espanyol B (1-0). L'autor de l'únic gol del partit va ser Dembo Batchilly, un dels jugadors que ha sorprès a l'equip garrotxí pel seu rendiment. L'atacant de 23 anys ha arribat aquest estiu procedent de 2a catalana (Llagostera B) i viurà aquest curs el seu debut a tercera divisió.

L'extrem, que va estar al juvenil de divisió d'honor del Girona i després va jugar tres temporades a primera catalana repartides entre el Girona B i el Farners abans d'anar al filial llagosterenc, ha arribat a l'Olot com una aposta del director esportiu Sergi Raset i ha participat en tots els partits de pretemporada. Jugant d'extrem i de segon punta, Dembo ha demostrat que és molt desequilibrant. A més, l'atacant ha aconseguit fer dos gols aquesta pretemporada, els mateixos que Lluc Banús i només superat per Marc Mas (4).

El bon rendiment que ha ofert Dembo en la pretemporada li ha servit per arribar a l'inici de la lliga amb bones sensacions i amb la possibilitat de tenir més minuts dels que, a priori, es podia esperar. De tota manera, pel debut a Ascó no s'espera que el nou jugador de l'Olot sigui titular. I és que la forta competència que hi ha a les bandes, on Kike Sánchez i Èric Vilanova –reconvertit per Ramon Calderé– semblen tenir el lloc guanyat, i a la davantera, on Marc Mas i Sergio Álvarez tenen més números de ser a l'onze, dificulta les possibilitats de Dembo, que podria tenir un paper més de revulsiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)