2a divisió FEF

Amb molta feina per fer

Llagostera. El conjunt llagosterenc no va passar de l'empat en el debut contra l'Espanyol B i va evidenciar que encara li falta ritme físic i d'acoblament

El Llagostera va debutar dissabte en la lliga amb un empat a un gol contra l'Espanyol B a Palamós, un resultat que va deixar un sabor agredolç al conjunt llagosterenc, que s'havia avançat de penal mitjançant Marc Martínez i que va deixar escapar dos punts després d'una errada de Rubén Martínez que va suposar el definitiu 1-1 (el davanter va fer una mala cessió enrere que va aprofitar Marc Gual). El Llagostera, teòricament un dels equips cridats a estar en la part alta de la taula, volia començar amb bon peu el seu retorn a segona B, però es va haver de conformar amb un empat i va evidenciar que encara té molta feina per fer. L'equip dirigit per Oriol Alsina va donar símptomes de falta d'acoblament, un fet normal en la primera jornada de campionat, i més tenint en compte que la plantilla és gairebé nova respecte a la de la temporada passada. Algun dels jugadors llagosterencs també van acusar el cansament físic, sobretot algun dels últims fitxatges, per exemple el davanter Rafa Jordà, que en la segona part va ser rellevat per Manel, precisament l'últim reforç del Llagostera i que només acumulava un entrenament amb l'equip.

“És normal que encara no estiguem del tot adaptats, ja que tenim jugadors que fa poc temps que són amb nosaltres. Ens queda molta feina al davant i crec que encara trigarem unes quantes setmanes a trobar una bona versió del Llagostera, perquè ens hem d'anar coneixent i això només s'aconsegueix amb el temps”, afirma l'entrenador llagosterenc, Oriol Alsina, que també va fer referència a l'actual joc del Llagostera, més vistós i de combinació que no pas el de les temporades anteriors: “La manera de jugar és totalment diferent, ho juguem absolutament tot, fins i tot potser de manera excessiva, però tot això també vol un procés i esperem millorar-ho amb el pas dels dies.”

LES REACCIONS

És normal que encara no estiguem del tot adaptats, ja que tenim jugadors que fa poc temps que són amb nosaltres
La manera de jugar també és totalment diferent. Ho juguem tot, i això també vol un procés
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)