2a divisió FEF

futbol

segona divisió B

La primera pedra en el camí també és arlequinada

Incapaços de reaccionar. El Sabadell comença amb derrota la temporada al seu estadi contra l'Ebre, que va aprofitar una errada del porter Ezkieta, en un xut fluix, per sumar els punts

La nova etapa institucional del Sabadell va començar amb una derrota contra l'altre equip arlequinat –ahir de negre– de la lliga. L'Ebre, a més, no només es va endur els punts de la Nova Creu Alta, sinó que va ser superior a un Sabadell que amb prou feines va aconseguir inquietar la porteria de Montoya. En l'ímpetu inicial dels homes de José Solivelles, els locals no van trobar el gol. El davanter Ian va ser qui més es va apropar en una centrada de Txomin Barcina –el millor pel Sabadell– però, a partir d'aquí, va ser l'Ebre qui va refredar el partit. Hi va ajudar el gol de Kevin Lacruz en un xut fluix en el qual va col·laborar activament el porter Ezkieta, que va posar les mans toves. El porter cedit pel Barça, això sí, va tenir dues aturades de mèrit més, mal senyal per al conjunt arlequinat, que va perdre el fil del partit. Ni en el segon temps, amb les presses, els vallesans van tornar a recuperar-lo i va ser l'Ebre qui va gaudir d'apropaments i alguna oportunitat, com ara una altra rematada de Kevin Lacruz salvada per les cames d'Ezkieta. Els visitants, però, es van encarregar de matar el temps i les accions ofensives dels locals per segellar el triomf.

SABADELL0 EBRE1

SABADELL: Ezkieta; Pastells, Verdú, Barrio, Manu Torres; Yeray, Adri Díaz (Carreño, 64'); Gabi López, Gai (Gaspar, 70'), Txomin (Jordi López, 81') i Ian. EBRE: Montoya, Cristian, Eneko, Maureta, Pajarero, Forte, Kevin (Valero, 83'), Moustapha, Gabarre (Canario, 73'), Víctor Bravo (Alain, 70') i Sergio Martínez. GOLS: 0-1 (19') Kevin Lacruz. ÀRBITRE: Álvarez Fernández T.G.: Als locals Verdú, Manu Torres i Gai Assulin; als visitants Cristian Márquez, Forte i Sergio Martínez. PÚBLIC: 1.412 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)