Oriol Molins decanta la balança a favor del Cerdanyola

Igualtat. El Sant Andreu va veure com se li escapava un partit en què no va ser inferior

CERDANYOLA1 SANT ANDREU0

CERDANYOLA: Óliver, Pitu, Aitor Torres, Àlex Torres, Rovira, Juli, Gueri (Daisuke, 60'), Molins, Collado (Aitor, 88'), Jota i Elhadji (Javi Sánchez, 76'). SANT ANDREU: Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, Méndez (Jalal, 85'), Jorge Muñoz, Joel (Arjona, 73'), José González (David López, 63'), Toro, Luismi i Sekou. GOLS: 1-0 (49') Oriol Molins. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: Als locals Aitor Torres, Àlex Torres i Jota, i als visitants Llamas, Segovia i Carroza. COMENTARI: El Cerdanyola es va imposar al Sant Andreu gràcies a una solitària diana d'Oriol Molins a l'inici de la segona meitat. El partit, però, s'hauria pogut decantar per qualsevol dels dos equips, ja que la igualtat va predominar. De fet, va ser el Sant Andreu qui va tenir la primera ocasió, però Óliver va ser més ràpid que Sekou (9'). Molins va respondre amb una bona rematada de cap deu minuts després, i a partir d'aquí tots dos equips només van saber crear perill a pilota aturada. A la represa, Oriol Molins va fer l'1-0 després d'una bona jugada de Collado (49'). Amb la diana, el partit va embogir i hauria pogut caure un gol en qualsevol de les dues àrees. Elhadji va tenir dues oportunitats per sentenciar el partit, però Segovia va estar encertat. El Sant Andreu, per la seva banda, va fer unes quantes accions per empatar, sobretot en els últims minuts, però l'única afortunada la va anul·lar l'àrbitre per fora de joc.