Reus

Ultimen la posada a punt de l'estadi

Reus. El municipal roig-i-negre ja està al dia pel que fa als retocs exigits per la LFP i la nova gespa, i dissabte l'equip podrà jugar amb normalitat el primer partit a casa, per al qual l'Ajuntament estrenarà el nou dispositiu de mobilitat

Si no hi ha cap entrebanc d'última hora, el Reus podrà jugar amb normalitat el primer partit de lliga al seu estadi, dissabte contra el Mirandés, a les set de la tarda. La col·locació de la nova gespa ja està pràcticament enllestida i, tal com va confirmar ahir el regidor d'Esports de la ciutat, Jordi Cervera, l'estadi està al dia pel que fa als retocs exigits per la LFP. Només falten els que han d'adaptar el recinte a les necessitats dels Jocs del Mediterrani de l'estiu que ve, però les obres es podran fer en paral·lel al desenvolupament de la competició. Cervera va fer aquestes declaracions en el marc de la presentació del dispositiu de mobilitat que l'Ajuntament estrenarà dissabte i que està previst per a tots els partits d'una temporada en què, amb l'estrena de categoria, es preveu molta més presència d'aficionats que els últims anys. Així, es recomana als aficionats que es desplacin a l'estadi a peu o en transport públic –s'ha creat una línia especial des del centre de la ciutat–, ja que els carrers adjacents a l'estadi estaran tallats. També s'habilitaran més espais d'aparcament.

D'altra banda, el Reus va presentar ahir l'original cartell promocional del partit contra el Mirandés. Emulant la mítica portada del disc Nevermind de Nirvana, es veu el porter Edgar Badia sota l'aigua a punt d'agafar una entrada per a l'enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)